Η αργία στην Σαουδική Αραβία και το σαββατοκύριακο εμποδίζουν την πλευρά Βαρδινογιάννη να τσεκάρει τα τραπεζικά έγγραφα. Εξελίξεις από Δευτέρα-Τρίτη. Για άφιξη εκπροσώπων κάνει λόγο ο Τσάκας.


gazzetta

Μπορεί ο κόσμος του Παναθηναϊκού να περίμενε τοποθέτηση του Γιάννη Βαρδινογιάννη σχετικά με το νέο σίριαλ με τους Πρίγκιπες και τις Πριγκίπισσες και τις τραπεζικές εγγυήσεις που εμφανίστηκαν, ωστόσο, ο μεγαλομέτοχος του «τριφυλλιού» δεν μπόρεσε να διασταυρώσεια την αξιοπιστία των χαρτιών. Σύμφωνα με την πλευρά του Τζίγγερ δεν υπάρχει κάποια σοβαρή εξέλιξη στο θέμα γιατί η αργία στην Σαουδική Αραβία δεν επιτρέπει επίσημη επικοινωνία με τις τράπεζες. Επαφές γίνονται με κάποιο τρόπο ανεπίσημα αλλά ακόμη κάτι πιο σίγουρο δεν υπάρχει. Έτσι, λοιπόν, θα υπάρχει καθαρή εικόνα την Δευτέρα ή πιθανότατα την Τρίτη.

Από κει και πέρα, ο Βλάσης Τσάκας μπορεί να έχει σταματήσει να μιλά δημόσια, ωστόσο, «έβγαζε» προς τα έξω ότι έφτασαν στην Αθήνα εκπρόσωποι των Αράβων που... διαδέχονται τον Αλ Σαούντ και πως θα έχουν επαφές με την πλευρά Βαρδινογιάννη, χωρίς να δίνουν το παρών στο ΟΑΚΑ.