Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2011

Στοίχημα Σαββάτου 17/12



Δράση Σαββάτου στο Νησί

Χωρίς κάποιο μεγάλο ντέρμπι ξημερώνει η πρώτη μέρα της 16ης αγωνιστικής της Premiership, με την Τσέλσι όμως να βάζει στοίχημα το εκτός έδρας τρίποντο προκειμένου να αποκτήσει μεγαλύτερη αξία στη νίκη της προηγούμενης αγωνιστικής επί της Μάντσεστερ Σίτι αλλά και να διατηρήσει οπτική επαφή με την κορυφή.

Αναλυτικά οι σκέψεις του Σαββάτου…

Γουίγκαν-Τσέλσι
… με τους γηπεδούχους να βρίσκονται στη ζώνη του υποβιβασμού αλλά τελευταία και σε λίγο καλύτερη αγωνιστική κατάσταση. Το «DW Stadium» δεν το λέει κανείς και φρούριο της, αφού στις πέντε αγωνιστικές που έχει φιλοξενήσει εκεί έχει κερδίσει μόλις έναν βαθμό. «Επιτρέπει» σε όλους τους αντιπάλους να σκοράρουν, ενώ συγχρόνως βρίσκει απέναντι της την Τσέλσι που πηγαίνει με ένα σερί 8-1 στα γκολ στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές σε Αγγλία και Ευρώπη. Άξιο αναφοράς βέβαια είναι ότι και οι «μπλε» στο μεγαλύτερο μέρος των εξόδων της δέχονται γκολ. Το goal-goal προσφέρεται σε απόδοση 1,83 από την bet365 και το over σε απόδοση 1,65 από την bet365.

Έβερτον-Νόργουιτς… με το κουπόνι στοιχήματος να βγάζει το goal-goal (απόδοση 1,72 από την bet365) ως την πιο δυνατή και αξιόπιστη επιλογή. Η Έβερτον δεν καταφέρνει να κρατήσει απαραβίαστη την εστία της σε κανέναν εντός έδρας αγώνα φέτος. Μετράει τρεις ήττες στις τελευταίες τέσσερις φιλοξενίες αλλά έχει καλή παράδοση απέναντι στη Νόργουιτς, την οποία και έχει κερδίσει στις πέντε τελευταίες μεταξύ τους αναμετρήσεις. Η παράδοση μπορεί να συνεχιστεί αν αναλογιστεί κανείς το πολύ κακό πρόσωπο των «καναρινιών» στα εκτός έδρας ματς, καταγράφοντας τρεις ήττες στα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς, ενώ έχουν δεχτεί γκολ σε όλες τις προηγούμενες αγωνιστικές ανεξαρτήτως έδρας. Ασταθείς άμυνες και από τις δύο ομάδες. 

Νιούκαστλ-Σουόνσι… με τους γηπεδούχους να αρχίζουν σταδιακά να χάνουν το καλό προσωπείο των πρώτων αγωνιστικών και να μετρούν τρεις ήττες και μία ισοπαλία στα τελευταία τέσσερα ματς, αν και πρέπει να σημειωθεί ότι αυτές ήταν απέναντι σε θηρία (Μάντσεστερ Σίτι, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Τσέλσι). Θέλει να επιστρέψει στις νίκες, με το άσο να προσφέρεται σε απόδοση 1,80 από την bet365 και μάλλον μπορεί να τα καταφέρει απέναντι στη Σουόνσι, η οποία μόλις που κατάφερε λίγο να βγει από τη ζώνη του υποβιβασμού και να πάρει πέντε βαθμούς απόσταση από αυτούς. Εκτός έδρας μάλιστα η Σουόνσι τρέχει φέτος ένα ρεκόρ 0-2-5, με τις δύο ισοπαλίες να προέρχονται από τις πιο πρόσφατες αναμετρήσεις της, δείχνοντας ότι πάει να συνέλθει.

1 σχόλιο:

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog