Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011

Νοτιάς: «Μόνος μου δεν βάζω»

Ο Μάκης Κασνακίδης συναντήθηκε με τον Νίκο Νοτιά στην Νέα Υόρκη και κουβέντιασαν για το μέλλον της ΠΑΕ ΑΕΚ.




Ήταν γνωστό το ταξίδι του προέδρου των Supporters, Μάκη Κασνακίδη, στις ΗΠΑ και πιο συγκεκριμένα στην Νέα Υόρκη, με σκοπό τη συνάντησή του με τον Νίκο Νοτιά προκειμένου να του παρουσιάσει την κατάσταση στην εταιρία και να του ζητήσει οικονομική στήριξη (για ακόμη μία φορά).
Όπως αναμενόταν και έχετε διαβάσει κατ' επανάληψη στο gazzetta.gr, ο νεοϋορκέζος επιχειρηματίας ξεκαθάρισε τη θέση του στον πρόεδρο των Supporters, τονίζοντάς του πως έχει διάθεση να βοηθήσει αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα κάνει κάτι τέτοιο αν είναι μόνος.

«Έχω εξηγήσει σε όλους σας στην πρόσφατή μου επίσκεψη στην Αθήνα ότι δεν μπορώ να είμαι το κορόιδο και αυτός που θα πληρώνει συνέχεια για την ΑΕΚ. Μόνος μου δεν τα βάζω. Περιμένω να συμμετάσχουν στη προσπάθεια αυτή και οι άλλοι, γιατί δεν υπάρχει καμία περίπτωση να αποτελέσω το κορόιδο», φέρεται μεταξύ άλλων να είπε ο Νίκος Νοτιάς στον Μάκη Κασνακίδη, ο οποίος νωρίτερα του είχε εξηγήσει πως ο Πέτρος Παππάς έχει παραχωρήσει το ποσοστό μετοχών του στην Supporters ΑΕ... στην οποία αφεντικό είναι ο Μάκης Κασνακίδης.

Σημειώνεται ότι την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές, ο Μάκης Κασνακίδης έχει ήδη πάρει τον δρόμο της επιστροφής για την Αθήνα.  
πηγη: gazzetta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog