Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011

Σισέ: "Ζητάω συγγνώμη"


Λάτσιο - Κατάνια 1-1 by buitre9


Μέσω twitter θέλησε να απολογηθεί ο Τζιμπρίλ Σισέ στους φίλους της Λάτσιο. Ο Γάλλος επιθετικός ζήτησε συγνώμη για την αποχώρηση του από τον αγωνιστικό χώρο, δίχως να χαιρετίσει τους οπαδούς στο τέλος του αγώνα με την Κατάνια.


Το... στραβοπάτημα των "λατσιάλι" για την 9η αγωνιστική της Serie A (1-1 κόντρα στην Κατάνια) εκνεύρισε τον Σισέ σε τέτοιο βαθμό που έφυγε από το γήπεδο με πολλά νεύρα.
"Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τους οπαδούς για τον τρόπο που αποχώρησα από 
το γήπεδο. Ήμουν θυμωμένος και απογοητευμένος" έγραψε αρχικά στο twitter του ο Σισέ. 



Ο πρώην επιθετικός του Παναθηναϊκού στη συνέχεια ευχαρίστησε τους οπαδούς της Λάτσιο για την υποστήριξε και υποσχέθηκε να παλέψει σκληρά για να αλλάξει την κατάσταση.
Τα Retweets από τους οπαδούς της Λάτσιο έδιναν θάρρος στον Σισέ. Πολλά από αυτά έκαναν λόγο για εμπιστοσύνη προς το πρόσωπο του ενώ δεν έλειψαν και οι... αντίπαλοι εισβολείς στο λογαριασμό του Γάλλου.
Χαρακτηριστικό είναι ότι ένας οπαδός της Ρόμα βρίζει χυδαία τον Σισέ...

Νωρίτερα από την "απολογία" του ο Σισέ είχε εκφραστεί ξανά μέσω twitter, καλώντας όσους τον ακολουθούν να δουν ένα άκρως "ιδιαίτερο" (το λες και ακατάλληλο) μουσικό βίντεο του Αμερικανοκαναδέζικου ντουέτου, Duck Sauce, με τον τίτλο "Big Bad Wolf".

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog