Οι δικηγόροι Σουλτάν και Βαρδινογιάννη συμφώνησαν σε όλα στην συνάντηση της Πέμπτης και αναμένονται υπογραφές στο από κοινού αλλαγμένο MoU ακόμη και μέσα στην ημέρα!


 
Ταύτιση αποψέων και συμφωνία ανάμεσα στην πλευρά Βαρδινογιάννη και τους δικηγόρους του Πρίγκιπα Σουλτάν. Το απόγευμα της Πέμπτης οι δύο πλευρές τα είπαν σε πολύ καλό κλίμα, προχώρησαν σε από κοινού αλλαγές στο MoU και αναμένονται πλέον οι υπογραφές, ακόμη και μέσα στην ημέρα ή το αργότερο μέχρι την Δευτέρα. 
Εξάλλου, σύμφωνα με όσα διέρρεαν από το περιβάλλον Τζίγγερ διευθετήθηκαν ακόμη και οι τελευταίες λεπτομέρειες, παραδόθηκε το πρωτότυπο του γνησίου της υπογραφής και απομένουν μοναχά κάποια νομικά ζητήματα.

Μετά τις υπογραφές θα ξεκινήσει ο οικονομικός έλεγχος από ορκωτούς λογιστές, με τον Αναστάσιο Μπερέτα, να είναι ο εκλεκτός του Πρίγκιπα και αναμένεται να διαρκέσει περίπου δύο εβδομάδες. Από κει και πέρα, και σύμφωνα με όσα υποστήριζει ο Βλάσης Τσάκας ο Πρίγκιπας θα έρθει στην Αθήνα πιθανότατα την ερχόμενη Τρίτη ή Τετάρτη.

Παράλληλα, αναβάλλεται η γενική συνέλευση που ήταν προγραμματισμένη για τις 4 Νοεμβρίου και συμφωνήθηκε να πραγματοποιηθεί στις 24 του ίδιου μήνα, ώστε να έχει πρώτα ολοκληρωθεί και ο έλεγχος της ΠΑΕ από την πλευρά του Σαουδάραβα. Από τις 25 και μετά ο Σουλτάν θα πρέπει να καταβάλλει τα πρώτα 15 εκατομμύρια ευρώ στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου και να γίνει μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού.