Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2011

Στη Σούπερ Λιγκ Δόξα Δράμας και Λεβαδειακός!



Όπως αποφάσισε στη σημερινή του συνεδρίαση το Διοικητικό Συμβούλιο της η διοργανώτρια αρχή, η Δόξα Δράμας και ο Λεβαδειακός θα είναι οι δύο ομάδες που θα αγωνίζονται στη Σούπερ Λιγκ στις θέσεις των ομάδων Α’ και Β’ αντίστοιχα! Στη Football League Πανσερραϊκός και Λάρισα…

 
Με ψήφους 7 υπέρ (Ολυμπιακός, ΠΑΣ Γιάννινα, Πανιώνιος, Παναιτωλικός, ΟΦΗ, Εργοτέλης, Κέρκυρα), 2 κατά (ΑΕΚ και Άρης) και 2 «λευκά» (Ατρόμητος και Παναθηναϊκός), το Διοικητικό Συμβούλιο της Σούπερ Λιγκ αποφάσισε ότι ο Λεβαδειακός και η Δόξα Δράμας θα αγωνίζονται στο εξής στη μεγάλη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Αξίζει να σημειωθεί, πως από την ψηφοφορία απείχαναπείχαν οι ΠΑΟΚ, Ξάνθη και Αστέρας Τρίπολης!

Έτσι οι δύο ομάδες που πρόσφατα είχαν κατηγορηθεί και για εμπλοκή στην υπόθεση με τα στημένα αλλά αθωώθηκαν (ειδικά ο Λεβαδειακός αθωώθηκε με απόφαση-σκάνδαλο), θα πάρουν τις θέσεις στη Σούπερ Λιγκ, του Ολυμπιακού Βόλου και της Καβάλας (ή αλλιώς των ομάδων Α’ και Β’), μετά από τις καταδικαστικές αποφάσεις των τελευταίων ομάδων και τον υποβιβασμό του στη Δ’ εθνική.

Ο Λεβαδειακός και η Δόξα όμως, δε θα έχουν δικαίωμα ν’ αγωνιστούν στο πρωτάθλημα μέχρι τις 19 Νοεμβρίου, μέχρι δηλαδή να εκδοθεί η απόφαση από το Διοικητικό Εφετείο, στην αίτηση του Ολυμπιακού Βόλου για ακύρωση της απόφαση της ΕΑΑ να μην του χορηγήσει άδεια και να τους υποβιβάσει στο περιφερειακό.

Το βέβαιο πάντως είναι, τόσο η Λάρισα όσο και ο Πανσερραϊκός, που μέχρι πρότινος θεωρούσαν βέβαιη τη συμμετοχή τους στη Σούπερ Λιγκ, εφόσον αυτή συνεχιζόταν με 18 ομάδες, θα αντιδράσουν έντονα, προσφεύγοντας πιθανότατα στα αρμόδια όργανα.

sportculture.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog