Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2011

Βάργκας: "Θα βελτιωθώ κι άλλο"

  Βάργκας: Θα βελτιωθώ κι άλλο

Ο Κολομβιανός στάθηκε στις δηλώσεις του στις χαμένες ευκαιρίες της ΑΕΚ, αλλά και την εικόνα του στο γήπεδο.


Υπόσχεση ότι θα βελτιωθεί ακόμα περισσότερο, μέσα από τα συνεχή παιχνίδια, έδωσε ο Φάμπιαν Βάργκας μετά το τέλος του αγώνα. Ο Κολομβιανός επίσης υπογράμμισε ότι η ομάδα πρέπει να δουλέψει περισσότερο στην τελική προσπάθεια:  
«Η ομάδα ήταν πάρα πολύ καλή ειδικά στο πρώτο ημίχρονο αλλά δεν μπορούμε να είμαστε ικανοποιημένοι με αυτό το αποτέλεσμα. Ισως πρέπει να δουλέψουμε περισσότερο στο τελείωμα των φάσεων γιατί χάνουμε πολλές ευκαιρίες. Το πρώτο γκολ το δεχθήκαμε από δικό μας λάθος και το αποτέλεσμα μας αδικεί. Αφήνουμε πίσω μας την Ευρώπη και επικεντρωνόμαστε στο ματς της Κυριακής με τον ΟΦΗ, όπου πρέπει να νικήσουμε. Εγώ ήρθα στην ΑΕΚ όταν τελείωνε την προετοιμασία της αλλά είχα κάνει στην Ισπανία. Με τα συνεχή παιχνίδια θα βελτιωθώ κι άλλο. Τώρα σκεφτόμαστε τον αγώνα της Κυριακής όπου θέλουμε τη νίκη για να μείνουμε ψηλά στη βαθμολογία», είπε χαρακτηριστικά ο Βάργκας. 

aek365

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog