Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2011

Η κουβέντα για τους τραυματισμούς

Η κουβέντα για τους τραυματισμούς
 
Στον ΠΑΟΚ έχουν χάσει το μέτρημα με τις θλάσεις και εδώ και αρκετό καιρό υπάρχει μία κουβέντα γύρω από αυτό το θέμα μέσα στο αγωνιστικό τμήμα της ομάδας.



Αρχικά, οι παίκτες είναι λογικό να έχουν τρομάξει με αυτό που γίνεται και εξέφρασαν σε κάποια φάση κάποια ερωτήματα και προς τον γυμναστή, αλλά και προς τον προπονητή.

Κουβέντα των παικτών, έχει γίνει και με τον Παντελή Κωνσταντινίδη, αλλά και τον Ζήση Βρύζα. Οι δύο τελευταίοι, συζήτησαν με τον Λάσλο Μπόλονι για το συγκεκριμένο θέμα, προσπαθώντας να βρούνε τα αίτια της συγκεκριμένης κατάστασης.

Η αλήθεια είναι πως το θέμα είναι αρκετά σύνθετο, αλλά εν τέλει θα πρέπει να αλλάξει η μορφή της προπόνησης και να επιβαρύνονται οι παίκτες λιγότερο μέχρι να δούνε στον ΠΑΟΚ που οδηγείται η κατάσταση.

Ίσως να πρέπει να περάσει κάποιο χρονικό διάστημα για να φανεί τι ακριβώς ευθύνεται για τους πολλούς τραυματισμούς, γιατί σίγουρα στο συγκεκριμένο θέμα δεν πρέπει με τίποτα να βγούνε κάποια λανθασμένα συμπεράσματα που θα διευρύνουν το πρόβλημα.


paok24

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog