Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2011

Συνέντευξη Σάντος για το Ισραήλ-Ελλάδα


 
Μεταξύ άλλων ο Πορτογάλος ομοσπονδιακός προπονητής είπε ότι «είναι καιρός να μιλήσουμε μέσα στο γήπεδο. Έξω από αυτό μπορούμε να πούμε 500 χιλιάδες θεωρίες, αλλά μέσα στο γήπεδο φαίνονται όλα».
 
Για τον αγώνα με το Ισραήλ υπογράμμισε: «Το ματς είναι πολύ σημαντικό και για τις δύο ομάδες. Θα είναι ένα πολύ σκληρό παιχνίδι ανάμεσα σε δύο πολύ καλές ομάδες. Δεν θα πω τι σκεφτόμαστε αλλά και το πως θα τους αντιμετωπίσουμε. Πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι για να πετύχουμε τη νίκη.
Δεν έχουμε καμία δικαιολογία εάν τα πράγματα δεν πάνε καλά. Είμαστε καλά προετοιμασμένοι και ξέρουμε τις καιρικές συνθήκες στο Ισραήλ. Θα ήταν μια πολύ φθηνή δικαιολογία για μένα, αν λέγαμε πως μας φταίει το ένα ή το άλλο πριν το παιχνίδι.
Ξέρω πως ο αντίπαλος είναι δυνατός. Διαθέτει παίκτες με ποιότητα και πολλές παραστάσεις στο εξωτερικό. Όμως εμείς από την πλευρά μας έχουμε μεγάλη πίστη στην ομάδα και τους ποδοσφαιριστές. Οπότε θα βάλουμε τις δικές μας ικανότητες στο γήπεδο και αν το κάνουμε σωστά θα μπορέσουμε να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα, που είναι η νίκη. Πιστεύουμε σε αυτήν».

Αναφορικά με τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης είπε:
«Για μένα οφείλουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλο το ματς. Εξάλλου αυτό είναι ένα από τα όπλα μας. Για το Ισραήλ αυτό είναι ματς ζωής ή θανάτου. Έχει πολύ μεγάλη σημασία για αυτούς αν θέλουν να παραμείνουν σε τροχιά πρόκρισης. Έχουν ένα ματς παραπάνω από τους υπόλοιπους διεκδικητές της πρόκρισης και εκείνοι θα ψάξουν με οποιονδήποτε τρόπο τη νίκη.
Θα προσπαθήσουν να επιτεθούν από την αρχή και θα πιέζουν συνεχώς. Εμείς θα κοιτάξουμε να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι. Αν έχουμε την μπάλα στα πόδια μας θα προσπαθήσουμε να επιτεθούμε και να σκοράρουμε.
Όταν δεν θα την έχουμε θα φροντίσουμε να αμυνθούμε καλά για να μην δεχτούμε γκολ. Έχουμε προετοιμαστεί καλά, ξέρουμε πως θα παίξουμε και είμαι σίγουρος πως οι ποδοσφαιριστές θα ανταποκριθούν πάρα πολύ καλά για να έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα».

Όσον αφορά στην ώρα και την μέρα του αγώνα διευκρίνισε ότι «εμείς ζητήσαμε να παίξουμε Σάββατο, αλλά δεν δέχθηκαν οι Ισραηλινοί, ενώ προτείναμε και για Πέμπτη αλλά είπαν όχι οι Κροάτες». Για το βασικό σχήμα τόνισε: «Γνωρίζω ποιοι θα παίξουν, τουλάχιστον αν δεν προκύψει κάποιο πρόβλημα της τελευταίας στιγμής. Σε κάθε περίπτωση εμπιστεύομαι όλους τους ποδοσφαιριστές. Τους πιστεύω όλους».
Τέλος για το κατά πόσον η Εθνική μας εφόσον κερδίσει θα γίνει το μεγάλο φαβορί σχολίασε: «Αυτή είναι ερώτηση για μετά τον αγώνα. Όλοι είδαμε τι έγινε με τα περσινά ματς του Ολυμπιακού και τα φετινά του Παναθηναϊκού που θεωρούνταν φαβορί. Μπορεί αυτό να μας αποπροσανατολίσει. Δεν πρέπει να ασχολούμαστε. Μετά το παιχνίδι με το Ισραήλ θα μιλήσουμε πιο ξεκάθαρα για την πορεία μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog