Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2011

4,7 εκατομμύρια ευρώ λιγότερα στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ!



Λιγότερα χρήματα σε σχέση με την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο θα έχουν να διαχειριστούν οι άνθρωποι της διοίκησης του ΠΑΟΚ. Αυτό έκανε γνωστό ο οικονομικός διευθυντής της ομάδας της Θεσσαλονίκης, Μάκης Γκαγκάτσης ο οποίος μπήκε και σε λεπτομέρειες.

«Είναι δεδομένο ότι σε σχέση με πέρσι υπολογίζουμε σε 4,7 εκατομμύρια ευρώ έσοδα λιγότερα. Πρόκειται για 2,5 εκατομμύρια από τη μείωση των διαρκείας. Πρόκειται για 1,1 εκατομμύριο από τη διαφήμιση στο πίσω μέρος της φανέλας, που δεν υπάρχει. Πρόκειται για 500.000 ευρώ από μικρότερες χορηγίες, που δεν ανανέωσαν, μέσα στις οποίες και η διαφήμιση στο σορτσάκι», ανέφερε και συνέχισε:

«Πρόκειται επίσης και για 500.000 από τα εισιτήρια από τη Φενέρμπαχτσέ σε σχέση με αυτά της Καρπάτι και άλλα 100.000 ευρώ από τα εισιτήρια με τον Άγιαξ».
Ωστόσο, όπως διευκρίνισε ο Γκαγκάτσης θα υπάρχει και άλλη μείωση... «Θα έχουμε μείωση από τα έσοδα των μεμονωμένων εισιτηρίων. Είναι γνωστό ότι και ο ΟΠΑΠ έχει παγώσει την επιχορήγηση. Από εκεί και πέρα αν δεν περάσουμε στους «32» της Ευρώπης θα έχουμε ένα εκατομμύριο λιγότερα έσοδα και από εκεί», κατέληξε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog