Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Παρασκευή 5 Αυγούστου 2011

Προκριματικά Europa League: Ολυμπιακός Βόλου-Ντιφερντάνζ 3-0


Ολυμπιακός Βόλου

Ο Ολυμπιακός Βόλου έβγαλε εις πέρας και τη ρεβάνς με τη Ντιφερντάνζ (3-0 στο Πανθεσσαλικό) και περιμένει την απόφαση για το μέλλον του στη Super League προκειμένου να δει αν θα έχει μέλλον στο Europa League.

 
Η εικόνα του αγώνα:
Στο ξεκίνημα του αγώνα οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι ειρήσθω εν παρόδω παίρνουν 75 ευρώ σε κάθε ματς (φοβερός μισθός!), μπήκαν δυνατά και προσπάθησαν να πιέσουν τους Θεσσαλούν. Ωστόσο, οι ερυθρόλευκοι μόλις βρήκαν τα πατήματά τους πήραν το ματς και σιγά-σιγά δημιούργησαν τις προϋποθέσεις για το γκολ. Αυτό ήρθε στο 31ο λεπτό με τον Μαρτίν, αν και υπήρχαν οι φάσεις και για περισσότερα.
Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να προηγηθούν νωρίς, με τον Σέλεζι να κάνει το 2-0, και ουσιαστικά να ρίξουν τους τίτλους τέλους. Όχι πως υπήρχε ανησυχία για την πρόκριση μετά το 3-0 του πρώτου αγώνα...
Οι της Ντιφερντάνζ είχαν την διάθεση να κάνουν κάτι, να πετύχουν το γκολ της τιμής ρε αδερφέ, αλλά ήταν τέτοιο το επίπεδό τους που τα έκαναν μούσκεμα στην τελική προσπάθεια.
Όσο περνούσε η ώρα τόσο έπεφτε ο ρυθμός του αγώνα, κάτι λογικό με βάση το σκορ, ωστόσο λίγο πριν το τελευταίο σφύριγμα και συγκεκριμένα στο 83ο λεπτό ο Ολυμπιακός Βόλου βρήκε δίχτυα για τρίτη φορά με τον Σολάκη να σκοράρει με κεφαλιά και να διαμορφώνει το τελικό 3-0.
Το κλειδί του αγώνα:
Μετά το 0-3 του πρώτου ματς δεν υπήρχε ρεβάνς. Ο αγώνας είχε διαδικαστικό χαρακτήρα, ο Βόλος έδειξε ξανά την ανωτερότητά του και το (δεύτερο) 3-0 ήρθε όπως κυλάει το νερό στο ποτάμι.

MVP:
Ο Μαρτίν συνέχισε τις καλές του εμφανίσεις και βρήκε ξανά το δρόμο προς τα δίχτυα. Ορεξάτος και επικίνδυνος για τις αντίπαλες άμυνας.

Ο αδύναμος κρίκος:
Οι... ακριβοπληρωμένοι παίκτες της Ντιφερντάνζ δεν έκαναν κάτι σπουδαίο –δεν έδειξαν να μπορούν άλλωστε- και είναι πραγματικά άδικο αν πάρουν τελικά αυτοί την πρόκριση σε περίπτωση που υποβιβαστεί ο Βόλος. Βέβαια, είναι προτιμότερη η αδικία από την παρανομία...

contra.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog