Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Παρασκευή 5 Αυγούστου 2011

Πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός ο Γόντικας

 
 
Ολοκληρώθηκε το ΔΣ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός με τον Δημήτρη Γόντικα να εκλέγεται νέος πρόεδρος. "Εμείς είμαστε εδώ και θέλουμε το καλύτερο για την ομάδα", είπε λίγο μετά την έξοδο του από τα γραφεία της ΠΑΕ.


 
Πριν δυο ημέρες στη Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώθηκαν τα μέλη του ΔΣ με αρκετούς από τους μετόχους να μην βρίσκονται μέσα σε αυτά.

Βέβαια στη θέση τους έβαλαν διάφορα πρόσωπα τα οποία και τους εκπροσωπούν, με ότι σημαίνει αυτό, με τους αδερφούς Γιαννακόπουλους όμως να είναι οι μόνοι που βρίσκονται στο νέο σώμα από τους μεγαλομετόχους.

Δυο ημέρες αργότερα (Πέμπτη 4 Αυγούστου) πραγματοποιείται το ΔΣ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός με το νέο 20μελές ΔΣ να παίρνει μορφή.

Αναλυτικά τα μέλη: Παύλος Γιαννακόπουλος, Θανάσης Γιανακόπουλος, Παναγιώτης Δάβαρης, Λεωνίδας Πολέμης, Τζόνυ Βεκρής, Ιάκωβος Γεωργάνας, Αργύρης Μήτσου, Μάνος Πενθερουδάκης, Βαγγέλης Σαμαράς, Γιώργος Σπηλιωτόπουλος, Δημήτρης Γόντικας, Σωτήρης Λουμίδης, Νίκος Χατζηνικολάου, Σωτήρης Τζήμας, Στράτος Σωπήλης, Βασίλης Κωνσταντίνου, Κώστας Ελευθεράκης, Μαρία Λομβάρδου – Ζούλα, Μάνος Μαυροκουκουλάκης και Μίμης Δομάζος.

Στα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός έχουν βρεθεί οι:

Παναγιώτης Δάβαρης, Λεωνίδας Πολέμης, Τζόνυ Βεκρής, Ιάκωβος Γεωργάνας, Μάνος Πενθερουδάκης, Βαγγέλης Σαμαράς, Γιώργος Σπηλιωτόπουλος, Δημήτρης Γόντικας, Σωτήρης Λουμίδης, Νίκος Χατζηνικολάου, Σωτήρης Τζήμας, Στράτος Σωπήλης, Βασίλης Κωνσταντίνου, Μαρία Λομβάρδου – Ζούλα και Μίμης Δομάζος. 

Εκτός είναι οι Παύλος και Θανάσης Γιαννακόπουλος, ο ΑΡγύρης Μήτρου και οι Κώστας  Ελευθεράκης, Μάνος Μαυροκουκουλάκης.

Νέος πρόεδρος ο Γόντικας

Ένα από τα σημαντικά πράγματα που βγήκαν από το ΔΣ είναι πως ο Δημήτρης Γόντικας είναι και επίσημα ο νέος πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Η συνεδρίαση ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 19:00 με τα μέλη να αποχωρούν χωρίς πολλές δηλώσεις.

Ο νέος πρόεδρος της ΠΑΕ είπε κατά την έξοδο του: "Έληξε η πρώτη συνεδρίαση του νέου Δ.Σ. το οποίο συγκροτήθηκε σε σώμα, βγάλαμε διοικούσα και ελεγκτική επιτροπή. Θέλω να καλωσορίσω τα νέα μέλη. Ευχαριστώ και τα νέα και τα παλιά για την στήριξη και τη συνεργασία που μας παρέχουν. Θέλω να τονίσω ότι το Δ.Σ. είναι εδώ για να στηρίξει τον προπονητή τους παίκτες και την ομάδα. Θα τους στηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις. Σας παρακαλώ αυτό να το καταγράψετε και να είστε απόλυτα βέβαιοι. Όλοι οι άνθρωποι που είμαστε εδώ, ο καθένας από διαφορετική σκοπιά και ιδιότητα, θα βοηθήσουμε την ομάδα και στόχος μας είναι να δώσουμε ότι μπορεί ο καθένας μας για να πετύχουμε τους σκοπούς μας.
Θα έχουμε μια καλή αγωνιστική χρονιά. Θέλουμε να βλέπουμε την ομάδα και να αποδίδει καλό ποδόσφαιρο και να πετύχουμε τους αγωνιστικούς μας στόχους".

Για τον αποκλεισμό της ομάδας από την Οντένσε, είπε: "Είναι λογικό και σε μας τους ίδιους συνέβη αυτό. Στεναχωρεθήκαμε, αυτά όμως είναι μέσα στο ποδόσφαιρο. Εδώ υπάρχουν άνθρωποι όπως ο κ. Κωνσταντίνου ή ο κ. Δομάζος που μπορούν να σας πουν με ακρίβεια τι διακυμάνσεις έχει το άθλημα. Εμείς είμαστε εδώ για να στηρίξουμε την ομάδα από τον προπονητή μέχρι τον τελευταίο για να ανακάμψει και να πετύχει τους στόχους της. Αυτό το μήνυμα θέλουμε να περάσουμε. Ο Παναθηναϊκός και διοίκηση έχει και ομάδα έχει. Αυτό θέλουμε να ξέρει ο κόσμος".

Κωνσταντίνου: "Δίπλα μας ο κόσμος"

Δηλώσεις έκανε και ο παλαίμαχος άσος του Παναθηναϊκού Βασίλης Κωνσταντίου: "Δεν έφυγα ποτέ από τον Παναθηναϊκό, πάντα ήμουν εδώ από άλλο πόστο. Υπάρχει μια αντίληψη ότι πρέπει να βάλουμε πρώτα τον Παναθηναϊκό και μετά το εγώ. Όλοι μαζί θα προσπαθήσουμε να φέρουμε τον Παναθηναϊκό εκεί που του αρμόζει. Νομίζω ότι τα οικονομικά μας προβλήματα δεν είναι και τόσο μεγάλα. Μπορούμε να βγάλουμε τη χρονιά.

Μπορούμε να πάμε ακόμη καλύτερα. Πιστεύω ότι θα κάνουμε 1-2 μεταγραφές ακόμα για να βελτιώσουμε το ρόστερ. Το μόνο που ζητάμε είναι η συμπαράσταση του κόσμου ο οποίος θα πάρει τον Παναθηναϊκό και θα τον κάνει έτσι όπως ήταν πριν δύο χρόνια και γιατί να μην είναι πάλι έτσι με τη βοήθεια του κόσμου".

Για το ξεκίνημα της σεζόν, είπε: "Την περιμέναμε κάπως καλύτερα αλλά δεν αλλάζει κάτι. Αυτό που αλλάζει είναι το οικονομικό κομμάτι θα μπορούσαμε να πάρουμε άλλα 2,5 εκατομμύρια. Μην ξεχνάτε πως ο Παναθηναϊκός θα έπαιζε με πολύ μεγάλες ομάδες και θα ήταν δύσκολο να τις αποκλείσει και να μπει στους ομίλους του Τσάμπιονς Λϊγκ. Πλέον κοιτάμε να μπούμε στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Να πάρουμε αυτό που μας αναλογεί αλλά ο πρωταρχικός μας στόχος είναι το πρωτάθλημα. Ο Φερέιρα είναι ένας προπονητής ο οποίος θα προσπαθήσει να βάλει το δικό του στίγμα και οι παίκτες που θα έρθουνε εμείς της διοίκησης θα τους πούμε σε ποια ομάδα ήρθαν. Γιατί στόχος μας είναι μόνο ο πρωταθλητισμός".

Υπάρχει κάποιο νέο για Μπουμσόνγκ και Σιμάο, δήλωσε: "Όχι δεν υπάρχει κάτι νεότερο. Δεν νομίζω ότι υπάρχει θέμα Σιμάο. Ο Μπουμσόνγκ αν έρθει κάποια πρόταση θα φύγει και θα έχει κάποιο οικονομικό όφελος ο Παναθηναϊκός. Από εκεί και πέρα θα κάνουμε 1-2 μεταγραφές όπως μας είπε ο κ. Γόντικας. Το πρόβλημα στον Παναθηναϊκό είναι πως θα μαζέψουμε τον κόσμο μας και θα τον φέρουμε στο γήπεδο".

Πολέμης: "Στηρίζουμε τον Δημήτρη Γόντικα"

Ο Λεωνίδας Πολέμης από την πλευρά του, είπε: "Εγώ απλώς κράτησα τη θέση μας στο Δ.Σ. Δεν αλλάζει κάτι ουσιαστικά, συνεχίζω στη διοικούσα, στη θέση του πατέρα μου. Συνεχίζουμε ότι έχουμε αρχίσει τους τελευταίους έξι μήνες. Στηρίζουμε τον κ. Γόντικα και την ομάδα θα κάνουμε ότι καλύτερο για να βοηθήσουμε".


sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog