Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Δευτέρα 22 Αυγούστου 2011

Στοίχημα 22/8




Σουηδία και Φινλανδία μονοπωλούν το σημερινό ενδιαφέρον, με την Έρεμπρο να δείχνει ασταμάτητη στην Allsvenskan και τηVeikkausliga να ζει τον παλμό του τοπικού ντέρμπι.


Στο Έρεμπρο-Μιάλμπι δεν ξέρει κανείς που να δώσει το τρίποντο. Αμφότερες προέρχονται από νίκη στην τελευταία αγωνιστική, με τους γηπεδούχους να τρέχουν ένα σερί 4/4 κρατώντας συγχρόνως «καθαρή» την άμυνα τους. Τελευταία νίκη επί της Τζουργκάρντεν με 0-2, ενώ προηγήθηκε το επιβλητικό 4-0 επί της Χάκεν. Η Μιάλμπι γράφοντας ένα 3-1-0 στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές πηγαίνει στην έδρα της Έρεμπρο με το εκπληκτικό ρεκόρ των 12-3 γκολ. Το 3-0 επί της Σιριάνσκα ήταν το τελευταίο της κατόρθωμα, ωστόσο η 11ηθέση σίγουρα δεν την ικανοποιεί ιδιαίτερα, γι’ αυτό και η νίκη στο σημερινό ματς είναι το βασικό στοίχημα. Το over θα ήταν μία καλή επιλογή με 1,90 στη bet365.

Στο Γκέτεμποργκ-Γκέλφε τα προγνωστικά δίνουν προτεραιότητα στους γηπεδούχους. Εξάλλου μάλλον είναι και πάλι σειρά της νίκης, με τη Γκέτεμποργκ να το πηγαίνει εναλλάξ στις τελευταίες αγωνιστικές, χτίζοντας ένα 3-0-3 με το over να μη λείπει σε κανένα από αυτά, ενώ από δύο γκολ και πάνω έχουν και οι 4 στις 5 αναμετρήσεις της με τη σημερινή της αντίπαλο. Το over είναι στο 1,80 από τηbet365. Η Γκέλφε επιστρέφει στις υποχρεώσεις μετά από 16 ημέρες και χωρίς καλές αναμνήσεις, αφού στην τελευταία αγωνιστική έχασε με 2-0 από την Τρέλεμποργκ.

Στη Veikkausliga, η Ίντερ Τούρκου δεν είναι μόνο η γηπεδούχος αλλά και το φαβορί στο ντέρμπι με την Τούρκου. Ο άσος δίνεται στο 1,72 από τη bet365. Δεν είναι μόνο η ρεβάνς από την ήττα του πρώτου γύρου αλλά και τα δεδομένα που δίνουν προβάδισμα στην Ίντερ. Εντός έδρας τρέχει ένα σερί τεσσάρων νικών, διαμορφώνοντας ένα 6-2-2 στις τελευταίες δέκα αγωνιστικές. Κράτησε ανέπαφη την εστία της στις τρεις τελευταίες εντός έδρας αναμετρήσεις ενώ δεν παραλείπει να σκοράρει από δύο φορές και πάνω. Αντίθετα, δύσκολα κρατάει το μηδέν στην εστία της η Τούρκου. Μετά από καιρό όμως το κατάφερε στην τελευταία αγωνιστική στην έδρα της Μιλικόσκι. Αγαπημένο αποτέλεσμα η ισοπαλία και μάλιστα με σκορ 1-1, σε ένα ρεκόρ 2-5-3.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog