Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Δευτέρα 22 Αυγούστου 2011

Φερέιρα: "Δώστε απαντήσεις"



Τον εγωισμό των ποδοσφαιριστών του προσπάθησε να θίξει ο Ζεσουάλδο Φερέιρα στην προπόνηση της Κυριακής. Ο Πορτογάλος προπονητής στάθηκε στην απαξίωση που δέχονται οι πράσινοι μετά την ήττα με 3-0 από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ και τους κάλεσε να δείξουν το πραγματικό τους πρόσωπο στη ρεβάνς της Πέμπτης (25/8).

Αρχικά, ο Φερέιρα υπογράμμισε ότι όλοι έχουν ήδη θέσει τον Παναθηναϊκό εκτός Ευρώπης: "Το σκορ που χάσαμε είναι μεγάλο, αλλά εγώ πιστεύω ότι δεν έχει χαθεί τίποτα. Ξέρω ότι πολλοί έχουν βιαστεί να μας θεωρήσουν αποκλεισμένους, όμως εμείς πρέπει να τους αποδείξουμε ότι κάνουν λάθος".
Ακολούθως, εξέφρασε την πίστη του για ανατροπή του 3-0 του πρώτου αγώνα: "Μπορεί να ανατραπεί η κατάσταση, αν το πιστέψουμε. Και σε άλλες περιπτώσεις μας είχαν ξεγραμμένους, αλλά βρήκαμε τα κουράγια και γυρίσαμε την κατάσταση. Αρκεί να το πιστέψουμε".
Κατόπιν, τόνισε στους πράσινους ότι αυτοί και μόνο μπορούν να φέρουν τούμπα την κατάσταση: "Αυτό το ματς δεν είναι για μένα, είναι για εσάς. Σε άλλες περιπτώσεις πήρα εγώ την ευθύνη, αλλά τώρα πρέπει να το κάνετε εσείς. Σας έχουν προσάψει πολλά αυτές τις μέρες. Βγάλτε τον εγωισμό σας στο γήπεδο και δώστε απαντήσεις".
Η ομιλία του έκλεισε με μία παρατήρηση για το παιχνίδι του Τελ Αβίβ:"Στο Ισραήλ παίζαμε αδιάφορα. Δεν πρέπει να ξαναγίνει αυτό".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog