Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011

Ξαναέρχεται στο "Βικελίδης" η Boca Juniors

 
Πρόσκληση για νέο φιλικό με την ομάδα –θρύλο της Αργεντινής απηύθυνε ο Άρης και το Κλ Βικελίδης αναμένεται να ξαναζήσει στις 25 Ιουλίου τις μαγικές στιγμές της βραδιάς της 5ης Αυγούστου του 2009.




Η Μπόκα Τζούνιορς ετοιμάζεται για την επιστροφή της στα Ευρωπαϊκά γήπεδα και είναι πολύ πιθανό να ξαναβρεθεί στο «Μπομπονέρα» της Θεσσαλονίκης. Οι «κίτρινοι» περιμένουν απάντηση στην πρόσκλησή τους, την ώρα που ο Χουάν Κόμπιαν, διευθυντής διεθνών σχέσεων των Αργεντινών, παραδέχεται στα «Αθλητικά Νέα» πως βρίσκονται σε επαφή με τους ανθρώπους του Άρη.
 
Η συνεργασία και οι ιδιαίτερα φιλικές σχέσεις των δύο ομάδων, σε διοικητικό και οπαδικό επίπεδο, είναι γνωστές, και σύμφωνα με πληροφορίες έχει υπάρξει καταρχήν συμφωνία. Η Μπόκα αναμένεται να συμμετάσχει σε τουρνουά που θα διεξαχθεί στο Έμιρεϊτς του Λονδίνου, με τις: Άρσεναλ, Νιου Γιόρκ Ρέντ Μπουλ και Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο Άρης πρότεινε να γίνει το φιλικό στις 25 Ιουλίου, επειδή το τουρνουά διεξάγεται τέλη Ιουλίου και θα βολεύει λογικά τους Αργετνινούς. Η συγκεκριμένη ημερομηνία είναι παράλληλα η έναρξη της προετοιμασίας του Άρη, που όμως σε περίπτωση που γίνει το ιστορικό φιλικό, οι «κίτρινοι» θα φύγουν για την Αυστρία μία μέρα μετά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog