Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011

Ευρώ και… Αργυρίου για τον Γεωργιάδη ζητά από την ΑΕΚ ο Πανσερραϊκός

Την Παρασκευή (17/06) αναμένεται να πραγματοποιηθεί η συνάντηση του Πέτρου Θεοδωρίδη με τον Σταύρο Αδαμίδη στην Αθήνα, προκειμένου οι δύο άντρες να συζητήσουν την μεταγραφή του Γιώργου Γεωργιάδη στην Ένωση. 



Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρόεδρος των "λιονταριών" εκτός από ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό (υπολογίζεται γύρω στις 500.000 με 600.000 ευρώ) θα ζητήσει και… παικτικά ανταλλάγματα από την ΑΕΚ, με τον Ανέστη Αργυρίου να μετακομίζει όπως όλα δείχνουν στις Σέρρες εφόσον υπάρξει συμφωνία. Ο νεαρός δεξιός μπακ θα δοθεί δανεικός για ένα χρόνο στον Πανσερραϊκό, ενώ δεν αποκλείεται τον ίδιο δρόμο να ακολουθήσει και ένας ακόμα παίκτης της Ένωσης, αν καταλήξει στην ΑΕΚ και ο Ανάκογλου.

Στην ΑΕΚ πάντως δεν δείχνουν διατεθειμένοι να δώσουν περισσότερα από 250.000 ευρώ, χωρίς ωστόσο να αποκλείουν το ενδεχόμενο να δοθούν ένα ή περισσότερα ανταλλάγματα.

Σε ό,τι αφορά το θέμα του προπονητή του Πανσερραϊκού, ο Γιούσου Ουρίμπε τα βρήκε σε όλα με τον Πέτρο Θεοδωρίδη και την Κυριακή (19/06) αναμένεται στη Θεσσαλονίκη.  

contra.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog