Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Πέμπτη 2 Ιουνίου 2011

Τα βρήκαν ΠΑΟΚ-Μπόλονι

 

Ο Λάζλο Μπόλονι θα είναι, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ο νέος τεχνικός του ΠΑΟΚ τη νέα σεζόν μετά τη συνάντηση που είχε με τον Παντελή Κωνσταντινίδη. Μένουν οι λεπτομέρειες για τις ανακοινώσεις.


Τελικά οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ έκαναν πραγματικότητα τη σκέψη τους και μετά από αρκετό ψάξιμο στην ξένη αγορά, βρήκαν τον νέο τεχνικό της ομάδας που όπως όλα δείχνουν θα είναι ο Μπόλονι.

Ο Ρουμάνος προπονητής στη συνάντηση που είχε με τον Παντελή Κωνσταντινίδη στην Γαλλία συμφώνησαν σε όλα και πλέον απομένουν τα τυπικά. 


Το ταξίδι του Παντελή Κωνσταντινίδη είχε διπλό σκοπό, αφού αρχικά ήθελε να μιλήσει με τον πρώην τεχνικό της Λανς και να του εξηγήσει το πλάνο της διοίκησης για τη νέα σεζόν, ενώ είδε και κάποιους ποδοσφαιριστές από την γαλλική αγορά.

Τώρα για να κλείσει η συμφωνία απομένει ένα πράγμα. Να έρθει στην Ελλάδα ο Μπόλονι και να συναντηθεί με τον Θοδωρή Ζαγοράκη για να πέσουν οι υπογραφές.

Στο ραντεβού τους θα ξεκαθαρίσουν και κάποιες άλλοι παράμετροι που έχουν να κάνουν με το συμβόλαιο του, τους συνεργάτες και φυσικά το ρόστερ.


sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog