Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

Και επίσημα «κιτρινόμαυρος» ο Κοντοές

Και επίσημα «κιτρινόμαυρος» ο Κοντοές 
Και τυπικά παίκτης της ΑΕΚ είναι πλέον ο 26χρονος μεσοαμυντικός, με τους «κιτρινόμαυρους» να ανακοινώνουν τη συμφωνία τους μαζί τους για συμβόλαιο τριών χρόνων.



Θυμίζουμε ότι η συμφωνία των δύο πλευρών είχε επιτευχθεί εδώ και αρκετές ημέρες, με τον Κοντοέ να περνάει τη Δευτέρα και από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.
Ωστόσο, τις τελευταίες ώρες οι άνθρωποι του Πανιωνίου κατέβαλαν την τελευταία προσπάθεια για να κρατήσουν τον παίκτη στη Νέα Σμύρνη και, μάλιστα, με τον Κωνσταντίνο Τσακίρη να παρεμβαίνει προσφέροντας και ο ίδιος 100 χιλιάδες ευρώ ετησίως για να ανέβει η συνολική προσφορά των «κυανέρυθρων» προς τον Κοντοέ.

Το οικονομικό
Όσο για το οικονομικό μέρος, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Κοντοές θα εισπράττει περίπου 120 με 130 χιλιάδες ευρώ κάθε χρόνο.


Η προσπάθεια αυτή, όμως, έπεσε στο κενό, αφού την Τετάρτη (1/6) η συμφωνία οριστικοποιήθηκε, με την ΑΕΚ να εκδίδει και σχετική ανακοίνωση.

Ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει τη συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή Γιάννη Κοντοέ για έναρξη συμβολαίου από την 1/7/2011 έως τις 30/6/2014».


Θυμίζουμε ότι πριν λίγες μέρες, αποκτήθηκε από την Ενωση και ο 18χρονος αμυντικός Μπουγαΐδης 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog