Η ομάδα του Μονάχου ανακοίνωσε την απόκτηση του 25χρονου γκολκίπερ, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το καλοκαίρι του 2016! Το κόστος της μεταγραφή μπορεί να φτάσει τα 25 εκατ. ευρώ, με την Σάλκε να βάζει άμεσα 18 εκατ. ευρώ στα ταμεία της και τα υπόλοιπα 7 να είναι μπόνους.

Η Σάλκε εισέπραξε την αρνητική απάντηση της Καϊζερασλάουτερν για τον Κέβιν Τραπ, όμως κινήθηκε πολύ γρήγορα και απέκτησε τον Ραλφ Φέρμαν από την Άιντραχτ. Ο 22χρονος τερματοφύλακας βρέθηκε στο Κελζενκίρχεν, πέρασε από ιατρικές εξετάσεις και θα συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα από την οποία ξεκίνησε την καριέρα του.

Ο Φέρμαν άφησε την Σάλκε το καλοκαίρι του 2009 για την Φρανκφούρτη, όμως μετά τον υποβιβασμό της ομάδας έμεινε ελεύθερος, καθώς προβλεπόταν τέτοιος όρος στο συμβόλαιό του και άνοιξε ο δρόμος για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Νόιερ...

Εξάλλου, ο Ραφίνια βρέθηκε στο Μόναχο, πέρασε από ιατρικές εξετάσεις και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με την Μπάγερ. Ο Βραζιλιάνος μετά από ένα χρόνο στην Τζένοα επιστρέφει στη Γερμανία και θα είναι παίκτης της Μπάγερν μέχρι το καλοκαίρι του 2014, με την ιταλική ομάδα να βάζει στα ταμεία της 5,3 εκατ. ευρώ.