Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2011

ΠΑΕ Παναθηναϊκός: "Πρόκληση η ποινή του Ολυμπιακού"


Προκλητική χαρακτηρίζει η ΠΑΕ Παναθηναϊκός την ποινή της μίας αγωνιστικής που επιβλήθηκε στον Ολυμπιακό, ενώ τονίζει την ανάγκη άμεσων αλλαγών στον τρόπο λειτουργίας και θεσμικής οργάνωσης του ποδοσφαίρου.
 


 Αναλυτικά η ανακοίνωση της "πράσινης" ΠΑΕ:
"Η επιβολή της ποινής διεξαγωγής μιας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών για τα επεισόδια του προηγούμενου Σαββάτου στο «Γ. Καραϊσκάκης», τα οποία είδε όλη η Ελλάδα, αποτελεί αναμφισβήτητα πρόκληση για το κοινό περί δικαίου αίσθημα.
Η συγκεκριμένη απόφαση αν μη τι άλλο, καταδεικνύει με τον πλέον εύγλωττο τρόπο ότι κάτι στον τρόπο λειτουργίας και θεσμικής οργάνωσης του Ποδοσφαίρου μας είναι τόσο λάθος που πρέπει να το αλλάξουμε αύριο κιόλας.
Η δυσαναλογία των όσων έκαναν το γύρο του κόσμου (από την εισβολή φιλάθλων στο γήπεδο μέχρι τη χειροδικία σε βάρος ποδοσφαιριστών και από τη ρίψη μολότοφ (!) εντός αγωνιστικού χώρου μέχρι τους τραμπουκισμούς των αποδυτηρίων) με την επιβληθείσα ποινή είναι αποστομωτική.
Θα περιμένουμε ασφαλώς και τις αποφάσεις που εκκρεμούν στην Πειθαρχική της ΕΠΟ για δυσφήμιση του αθλήματος, αλλά είναι πλέον προφανές ότι οι αλλαγές που πρέπει να γίνουν σε όλα τα επίπεδα στο Ελληνικό Ποδόσφαιρο οφείλουν να είναι τόσο άμεσες όσο και σαρωτικές".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog