Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2011

Θέλει να φύγει και ο «Τόρο»!

Θέλει να φύγει και ο «Τόρο»!

Ο Βασίλης Τοροσίδης είναι ανάστατος μετά το ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός και όπως οι Σισέ και Ζιλμπέρτο, θεωρεί πως δεν μπορεί να συνεχίσει άλλο στο ελληνικό πρωτάθλημα και σκέφτεται να φύγει για το εξωτερικό!



Ο Βασίλης Τοροσίδης είναι ανάστατος και σοκαρισμένος από τα όσα έχουν συμβεί τις τελευταίες μέρες μετά το ντέρμπι, με αποκορύφωμα την επίθεση αγνώστων στην οικία του στο Χαϊδάρι.
Όπως αποκαλύπτει το gazzetta.gr, ο Έλληνας πολυσύνθετος ποδοσφαιριστής βρέθηκε στην ιδιαίτερη πατρίδα του, την Ξάνθη, για να ηρεμήσει μετά το ντέρμπι, ενώ ζήτησε και πήρε και επιπλέον τετραήμερη άδεια από την ΠΑΕ Ολυμπιακός.
Εκεί, εκμυστηρεύτηκε στο πολύ στενό του περιβάλλον ότι δεν αντέχει άλλο τα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί μετά το τέλος του ντέρμπι και πως θέλει να αποχωρήσει από τη Superleague με προορισμό κάποιο πρωτάθλημα του εξωτερικού!

Ο διεθνής αμυντικός όπως είναι λογικό, τις τελευταίες μέρες φοβάται μήπως του συμβεί κάτι, τονίζοντας παράλληλα ότι δεν προκάλεσε, καθώς ούτε ο πρώτος είναι ούτε ο τελευταίος αρχηγός ομάδας που αποβλήθηκε σε ντέρμπι «αιώνιων» αντιπάλων!


Πάντως, ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει η απόφαση των ανθρώπων του Ολυμπιακού, οι οποίοι βλέπουν το μεγαλύτερο περιουσιακό στοιχείο της ομάδας και ποδοσφαιριστή-κεφάλαιο για τον Ολυμπιακό, να λυγίζει μπροστά στα όσα έχουν συμβεί τις τελευταίες μέρες. Ο Τοροσίδης δεν έχει μιλήσει ακόμα με τη διοίκηση του Ολυμπιακού, καθώς όλα αυτά προς το παρόν είναι σκέψεις που κάνει για το μέλλον, ενώ δεδομένο είναι ότι ο
Ολυμπιακός δεν θέλει να χάσει έναν από τους καλύτερους παίκτες της ομάδας...

Αξίζει, τέλος, να αναφέρουμε πως ο «Τόρο» θα μετακομίσει, φεύγοντας από το Χαϊδάρι, όπου έγινε η επίθεση από άγνωστους στην οικία του...


www.gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog