Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011

Οριστικό: ο Σουάρεζ στη Λίβερπουλ!

  

Η Λίβερπουλ θα αποτελέσει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του Ουρουγουανού επιθετικού, Λουίς Σουάρες.

 Η Λίβερπουλ κατέθεσε πρόταση στον Άγιαξ γύρω στα 25.000.000 - 28.000.000 € .

Ενδιαφέρον για την απόκτηση του Σουάρες, έχει δείξει και η Τότεναμ αλλά ο παίκτης δείχνει να προτιμά το "Άνφιλντ" για να συνεχίσει την καριέρα του λόγω και της παρουσίας αρκετών Ισπανών στην ομάδα.


Δηλώσεις του Σουάρες:
"Πίστευα πως το αγγλικό ποδόσφαιρο δεν είναι του στιλ μου. Αλλά βλέποντας τον Κάρλος Τέβεζ, τον οποίο γνώριζα από τη θητεία του στην Μπόκα και την Κορίνθιανς, άλλαξα άποψη, πίστευα ότι δεν θα μπορούσε να παίξει στην Αγγλία. Πλέον, πιστεύω πως μπορώ να κάνω μεγάλο όνομα στην Πρέμιερ Λιγκ. Κι αυτό, λόγω της ενέργειας και της νοοτροπίας, του πνεύματος που έχουν οι Άγγλοι για το ποδόσφαιρο. Τώρα, θεωρώ πως μου ταιριάζει απόλυτα"!


Πλέον, απομένει να φανεί αν η Λίβερπουλ εμμένει στην απάντηση που έδωσε στην Τσέλσι για τον Φερνάντο Τόρες. "Δεν είναι προς πώληση", ήταν η θέση της για τον Ισπανό φορ, προτού, όμως, αποφασίσει να δαπανήσει όλα αυτά τα χρήματα για να φέρει στο Άνφιλντ τον Σουάρες! Ο Ουρουγουανός πέτυχε 111 γκολ σε 159 εμφανίσεις με τον Άγιαξ και 10 γκολ σε 30 συμμετοχές με την Ουρουγουάη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog