Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2011

Δανεικός στον Πανιώνιο ο Γκαλίτσιος



Ο Πανιώνιος απέκτησε με τη μορφή δανεισμού τον Γιώργο Γκαλίτσιο από τον Ολυμπιακό και ενίσχυσε την αμυντική του γραμμή στην προσπάθεια του για τη σωτηρία. 

Τον ποδοσφαιριστή είχε ζητήσει και η Λάρισα, αλλά ο ίδιος προτίμησε την πρόταση του Πανιωνίου, όπου θα έχει την ευκαιρία να παίξει βασικός στο κενό του Μανιάτη.

Η ανακοίνωση του Πανιωνίου:
H ΠΑΕ Πανιώνιος ΓΣΣ ανακοινώνει ότι συμφώνησε σήμερα με τον ποδοσφαιριστή Γιώργο Γκαλίτσιο, ο οποίος θα παραχωρηθεί από την ΠΑΕ Ολυμπιακός υπό μορφή δανεισμού για έξι (6) μήνες. Ο Γιώργος Γκαλίτσιος θα περάσει αύριο, Σάββατο 29/1, το πρωί τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και εν συνεχεία θα ενσωματωθεί άμεσα στην ομάδα του Πανιωνίου, ενώ τη Δευτέρα 31 Ιανουαρίου θα ολοκληρωθεί και το τυπικό μέρος της μεταγραφής του.

 

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού: Η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την παραχώρηση, με τη μορφή δανεισμού για έξι μήνες, του ποδοσφαιριστή Γιώργου Γκαλίτσιου στον Πανιώνιο.

www.sportouvorra.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog