Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011

Δανεικός στον Ολυμπιακό Βόλου ο Νέμεθ!



Στον Ολυμπιακό Βόλυ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Κρίστιαν Νέμεθ. Σύμφωνα με πληροφορίες του RedPlanet.gr, o Βαγγέλης Μαρινάκης έχει δώσει τα χέρια με τον Αχιλλέα Μπέο, προκειμένου ο Ούγγρος επιθετικός να μετακομίσει από τον Πειραιά στο Βόλο. 


Το όνομα του Νέμεθ απασχόλησε πολλές ομάδες της Ελλάδας και της Κύπρου τη μεταγραφική περίοδο, όμως μετά από τη συμφωνία των δύο "ερυθρόλευκων" διοικήσεων, ο νεαρός φορ, έως το τέλος της χρονιάς, θα αγωνίζεται στον Ολυμπιακό Βόλου.
Σήμερα (28/1) o παίκτης θα μεταβεί στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας, για να υπογράψει τον δανεισμό του, στο συγκρότημα του Σάκη Τσιώλη. Οι διοικούντες την ΠΑΕ Ολυμπιακός και φυσικά ο πρόεδρος Βαγγέλης Μαρινάκης, θεωρούν ότι ο 22χρονος παίκτης θα πάρει θέση βασικού στην ομάδα του Βόλου και το καλοκαίρι -με περισσότερα παιχνίδια στα πόδια του- θα επιστρέψει στο Ρέντη.
Ο Ολυμπιακός Βόλου υποδέχεται την Κυριακή στο Πανθεσσαλικό Στάδιο τον Ολυμπιακό, στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής στη Super League.


Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog