Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Παρασκευή 20 Αυγούστου 2010

Πρίττας: "Τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα"




Ο Σάκης Πρίττας έδωσε συνέντευξη στα στούντιο του ΑΡΗΣ FM 92,8  και αναφέρθηκε στις αναμετρήσεις με την Αούστρια Βιέννης για τα πλέι οφ του Europa League:

Αναλυτικά:



"Χρειαζόταν καθαρό μυαλό στον αγώνα του Κλεάνθης Βικελίδης, προκειμένου να καταφέρουμε να φτάσουμε στη νίκη. Στο δεύτερο ημίχρονο πιέσαμε πολύ, ενώ εντολή του κ. Κούπερ προς το πρόσωπό μου ήταν να κλείσω τους διαδρόμους για την αυστριακή ομάδα.
Το πολυπόθητο γκολ ήρθε έστω και στο τέλος. Σίγουρα κάθε τέρμα είναι ξεχωριστό, όμως πρέπει πάντοτε να έχουμε στο μυαλό μας ότι τίποτα δεν έχει τελειώσει. Δεν υπάρχει εφησυχασμός και στη Βιέννη θα ταξιδέψουμε με σκοπό να πετύχουμε και εκεί γκολ και να πάρουμε την πρόκριση για τους ομίλους.
Σαν παλαιότεροι στην ομάδα έχουμε μεταφέρει στα νέα παιδιά τη σημασία του παιχνιδιού και μαζί με τον κόσμο μας, πάμε στην Αυστρία με σκοπό το εισιτήριο για την επόμενη φάση του θεσμού".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog