Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Παρασκευή 20 Αυγούστου 2010

Παρουσίαση Βασιλακάκη από την ΠΑΕ Πανθρακικός





Ο Δημήτρης Τζελέπης, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Πανθρακικός, στην αίθουσα Τύπου του Δημοτικού Σταδίου Κομοτηνής, παρουσίασε τον νέο τεχνικό του Πανθρακικού για τη νέα αγωνιστική σεζόν, Κώστα Βασιλακάκη.

Ο Πρόεδρος της ΠΑΕ δήλωσε:

"Είναι μια σημαντική μέρα καθώς παρουσιάζεται ο άνθρωπος που συνέδεσε το όνομα του με τις επιτυχίες της ομάδας. Μετά την αποχώρηση του Παύλου Δερμιτζάκη, στον οποίο ευχόμαστε κάθε επιτυχία, η ομάδα αναζήτησε έναν προπονητή με ελάχιστο ρίσκο και έτσι πήραμε την απόφαση να προσλάβουμε τον Κώστα Βασιλακάκη, ένα άτομο γνώριμο. Η εμπιστοσύνη είναι η μέγιστη για τον προπονητή και ο στόχος είναι η επάνοδος στο πρωτάθλημα της Super League."


Ο προπονητής του Πανθρακικού, Κώστας Βασιλακάκης, δήλωσε:

Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος που επέστρεψα στην ομάδα του Πανθρακικού. Όλοι μας θα ενώσουμε τις δυνάμεις μας για να εκπληρώσουμε τους στόχους. Οι πρώτες εντυπώσεις είναι άκρως θετικές και δεν αναφέρομαι μόνο στο αγωνιστικό κομμάτι. Πρέπει όμως να προσέξουμε και να προσαρμοστούμε στις νέες συνθήκες τις κατηγορίας. Αυτό θα γίνει με σωστή νοοτροπία, πάθος και πάνω από όλα να είμαστε μια οικογένεια για να ξεπεράσουμε τις όποιες δυσκολίες υπάρξουν.
Το επίπεδο της ομάδας είναι Super League και πρέπει να δουλέψουμε για να επιστρέψουμε ξανά εκεί. Στην ομάδα υπάρχουν έμπειροι και καλοί ποδοσφαιριστές και θα πρέπει να βρούμε την ισορροπία. Εφόσον υπάρξει κάποια εξαιρετική περίπτωση τότε θα γίνουν κάποιες προσθήκες. Ο κόσμος του Πανθρακικού βρισκόταν πάντα κοντά στην ομάδα και πήρε πολλές χαρές από αυτή τα τελευταία 5 χρόνια, χαρές που άλλες ομάδες χρειάζονται πολύ μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Ελπίζουμε και ευχόμαστε να είναι και φέτος κοντά μας και να ανταποκριθεί στο κάλεσμα που κάνουμε."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog