Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2010

Τέλος και ο Αντωνίου !

365_antoniou

Οριστικά ο Κώστας Αντωνίου αποτελεί παρελθόν από τον Παναθηναικό! Ο μέχρι σήμερα (28/12) διευθυντής ποδοσφαίρου της  ΠΑΕ Παναθηναϊκός κατέθεσε την παραίτησή του στον Δημήτρη Γόντικα.

Οι δηλώσεις του κατά την αποχώρησή του από τα γραφεία της ΠΑΕ:  



“Κατέθεσα την παραίτησή μου για ηθικούς λόγους από την στιγμή που είχε αποχωρήσει και ο κύριος Πατέρας. Παρέμεινα για κάποιες μέρες προκειμένου να τακτοποιήσω ορισμένες εκκρεμότητες . Προς τιμή της η διοίκηση προσπάθησε να με μεταπείσει αλλά η απόφασή μου είναι οριστική και δεν αλλάζει. Με πονάει αυτή η κατάσταση αλλά δεν μπορώ να σηκώσω όλο το βάρος.  Ο Παναθηναϊκός μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα . Η ομάδα είναι δρομολογημένη ως το τέλος της σεζόν. Ο μεταγραφικός σχεδιασμός είναι έτοιμος και θα είμαι κοντά σε ότι χρειαστεί”.


Οι δηλώσεις του Κώστα Αντωνίου στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ Πανθηναικός:
"Επέστρεψα τον Σεπτέμβριο του 2010 αναλαμβάνοντας το ποδοσφαιρικό τμήμα, γνωρίζοντας ότι θα αντιμετωπίσω μια μεγάλη πρόκληση, μιας και δεν είχα αναμιχθεί με τον σχεδιασμό και την προετοιμασία της ομάδας το προηγούμενο καλοκαίρι.

Τους τελευταίους τρεις μήνες μαζί με τον κ. Γόντικα και τον κ. Φρέιτας, συνεργαστήκαμε και σχεδιάσαμε τις αλλαγές που θα χρειαστεί η ομάδα για την μεταγραφική περιόδο του Ιανουαρίου 2011. Ταυτόχρονα προσλάβαμε έναν καταξιωμένο προπονητή που θα βοηθήσει την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Όπως ήδη είχα ενημερώσει τον κ. Νικόλα Πατέρα την ημέρα που παραιτήθηκε από την προεδρία της ΠΑΕ, θεωρώ ότι είναι ηθικά σωστό να υποβάλλω και εγώ την παραίτησή μου από τη Διεύθυνση του ποδοσφαιρικού τμήματος και έτσι να διευκολύνω τις αποφάσεις της νέας Διοίκησης.

Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους συνεργάστηκα και να δηλώσω ότι παραμένω πάντα στη διάθεση του Παναθηναϊκού."



Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

"Πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, συνάντηση του Α’ ντιπροέδρου Δημήτρη Γόντικα με τον Διευθυντή Ποδοσφαίρου Κώστα Αντωνίου.
Ο κ. Αντωνίου έθεσε την παραίτηση του στη διάθεση της Δίοικησης της ΠΑΕ. Από την πλευρά του Παναθηναϊκού του ζητήθηκε να παραμείνει και να συνεχίσει να ασκεί τα καθήκοντα του. 
 Ο κ. Αντωνίου δεν δέχθηκε να παραμείνει, δήλωσε όμως ότι είναι στη διάθεση του Παναθηναϊκού για οποιοδήποτε θέμα αφορά στον σχεδιασμό της τρέχουσας περιόδου".


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog