Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2010

Ενδιαφέρον για Φιλομένο και Μπαλάφα από τον Πανσερραϊκό



Τις τελευταίες ημέρες έχουν πληθύνει οι φήμες που θέλουν τον Πανσερραϊκό να ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Λούσιο Φιλομένο από τον ΠΑΟΚ, ενώ παλιότερα στο ρεπορτάζ των Σερραίων είχε "παίξει" και το όνομα του Θανάση Παπάζογλου.



Ο επικεφαλής της διοίκησης του Πανσερραϊκού, λοιπόν, λέει ότι η ομάδα του ενδιαφέρεται για την περίπτωση του Λούσιο Φιλομένο, όπως και γι' αυτή του Σωτήρη Μπαλάφα, με δεδομένο ότι οι Σερραίοι θέλουν παίκτες έτοιμους και έμπειρους για την επιθετική, αλλά και τη μεσαία γραμμή τους. Με τη διευκρίνιση ότι επιθυμούν ποδοσφαιριστές, τους οποίους θα αποκτήσουν με μεταγραφή και όχι ως δανεικούς.
"Πράγματι, οι Φιλομένο και Μπαλάφας είναι δύο παίκτες που θα μας ενδιέφεραν από τον ΠΑΟΚ. Μιλάμε με τη διοίκηση του ΠΑΟΚ για διάφορα θέματα και δεν αποκλείεται σύντομα να μιλήσουμε πιο συγκεκριμένα γι' αυτούς τους ποδοσφαιριστές", τόνισε χαρακτηριστικά ο Πέτρος Θεοδωρίδης. 
Να σημειωθεί, πάντως, ότι μέχρι πριν λίγες ημέρες ο ισχυρός άνδρας της σερραϊκής ΠΑΕ φαίνονταν αρνητικός στο ενδεχόμενο της απόκτησης του Αργεντινού επιθετικού, καθώς το ενδιαφέρον του στρέφονταν μάλλον σε άλλες κατευθύνσεις. Ενδεχομένως, κάποια δεδομένα έχουν αλλάξει και προέκυψε... φλερτ.


Παπάζογλου και Αμπουμπακάρι

Ο Πέτρος Θεοδωρίδης, πάντως, επεσήμανε στη συνομιλία μας ότι δεν ενδιαφέρεται για τον Θανάση Παπάζογλου, για τον οποίο επίσης ακούστηκε έντονα το τελευταίο διάστημα ότι είναι στη λίστα των υποψήφιων για τον Πανσερραϊκό.
Σχετικά με το θέμα του Μοχάμεντ Αμπουμπακάρι, ο κ. Θεοδωρίδης τόνισε ότι δεν είναι στα πλάνα της σερραϊκής ομάδας να τον κρατήσει. Με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ συζητά ή πρόκειται να συζητήσει το ενδεχόμενο να τον επιστρέψει, αφού στον Πανσερραϊκό ο Γκανέζος έχει παραχωρηθεί με τη μορφή δανεισμού από τους "ασπρόμαυρους".
Η περίπτωση Αμπουμπακάρι, πάντως, ίσως να μην είναι τόσο εύκολη τελικά, καθώς όπως φαίνεται ούτε στα πλάνα του ΠΑΟΚ είναι ο παίκτης, ενώ δεν είναι βέβαιο ότι θα βρεθεί άλλη ομάδα αυτή την εποχή, η οποία θα καλύπτει και τους "ασπρόμαυρους", αλλά και τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog