Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2010

Αδαμίδης: "Προκριθείτε, αλλιώς πληρώστε..."

 «Προκριθείτε, αλλιώς πληρώστε...»

Άστραψε και βρόντηξε ο Σταύρος Αδαμίδης! Όπως ενημέρωσε τους παίκτες της ΑΕΚ, σε περίπτωση που αποκλειστούν από τη Λάρισα, τότε θα τους επιβληθεί πρόστιμο 100 χιλ. ευρώ! 



Οι κάκιστες εμφανίσεις της ΑΕΚ στα περισσότερα παιχνίδια του πρώτου γύρου προκάλεσαν, εκτός από το ξέσπασμα του Χιμένεθ, και την αντίδραση της ΠΑΕ! Ο Σταύρος Αδαμίδης μίλησε στους παίκτες με σκληρό ύφος και τους τόνισε πως αν δεν πάρουν την πρόκριση, τότε θα επιβληθεί πρόστιμο που θα φτάσει σίγουρα τις 100 χιλ. ευρώ! Ποσό που δεν αποκλείεται να αυξηθεί, καθώς ένας ενδεχόμενος αποκλεισμός θα είναι μόνο η αφορμή. Αιτίες έχουν δοθεί πολλές σε αυτό τον πρώτο γύρο και κανείς δεν μπορεί να μείνει έκπληκτος αν η διοίκηση επιβάλει ακόμα μεγαλύτερο πρόστιμο! «Δεν ήθελα να μπει το πρόστιμο, αλλά γίνεται για καταλάβετε πού βρισκόμαστε. Έχουμε προβλήματα, αλλά κάνουμε ό,τι μπορούμε και αυτό πρέπει να γίνει και από εσάς».

Από κει και πέρα, ο πρόεδρος της ΑΕΚ έτριξε τα δόντια στους παίκτες λέγοντας πως η κατάσταση έχει φτάσει σε οριακό σημείο: «Ελπίζω να έχει καταλάβει πού έχουμε φτάσει. Εμείς και ο προπονητής προσπαθούμε όλη τη μέρα και έχουμε την απαίτηση να κάνετε και εσείς το ίδιο. Αλλά βλέπω πως δεν τιμάτε τη φανέλα. Μόνο με τα αποτελέσματα αλλάζει η κατάσταση και πρέπει να τα φέρετε». 


 www.gazzetta.gr

1 σχόλιο:

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog