Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2010

Καμία πρόταση για Κρέσιτς-θλάση ο Μπουσαϊντί-χωρίς Γκαρσία με Ξάνθη


Με κατηγορηματικό τρόπο διέψευδαν χθες στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ τις φήμες που αναπτύχθηκαν περί διάθεσης εκ μέρους της για την παραχώρηση του Κρέσιτς σε τούρκικες ομάδες όπως η ...


Φενερμπαχτσέ, η Γαλατασαράι αλλά και η Μπούρσασπορ ως διατεθειμένες να προσφέρουν η καθεμία μέχρι και δύο εκατομμύρια ευρώ.
Έκπληκτοι στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ με τα όσα άκουγαν, διαβεβαίωναν ότι δεν έχουν γίνει δέκτες πρότασης για την παραχώρηση του Ντάριο Κρέσιτς, που έκανε εντυπωσιακές εμφανίσεις με τη φανέλα του ΠΑΟΚ από τον περασμένο Αύγουστο μέχρι και πρόσφατα, ιδιαίτερα στους ευρωπαϊκούς αγώνες του Δικέφαλου.


 
Θλάση ο Μπουσαϊντί - Χωρίς Γκαρσία με Ξάνθη





Ο Πάμπλο Γκαρσία θα εκτίσει την ποινή του στον αγώνα της 19ης αγωνιστικής με την Ξάνθη στην Τούμπα όπως αποφασίστηκε απο τον Μάκη Χάβο.

Στο μεταξύ πάρχουν φόβοι ότι ο Τυνήσιος μπακ υπέστη θλάση δευτέρου βαθμού στον δικέφαλο στον αγώνα Κυπέλλου με τα Γιάννινα, κάτι που αν επιβεβαιωθεί από τις εξετάσεις τις οποίες θα υποβληθεί τις επόμενες ημέρες σημαίνει ότι θα απουσιάσει από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του "Δικεφάλου" τουλάχιστον για 20 ημέρες.

Επίσης διευκρινίστηκε ότι οι κίτρινες κάρτες του Τσιρίλο είναι τρεις και όχι τέσσερις όπως προκύπτει αν κανείς δει αναλυτικά τα στοιχεία κάθε αγώνα από την αρχή του πρωταθλήματος όπως δημοσιεύονται στο site της Super League.
Εκεί του έχει χρεωθεί μια επιπλέον κίτρινη στο ματς με τον Άρη στο οποίο είχε αποβληθεί, η οποία δεν υπάρχει στη σχετική λίστα με τις κάρτες των ποδοσφαιριστών.


1 σχόλιο:

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog