Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2010

Τρέχουν να προλάβουν οι τραυματίες


Μπορεί ο Ερνέστο Βαλβέρδε να έχει χορηγήσει ρεπό στην ομάδα, όμως οι τραυματίες (Μέλμπεργκ, Ραούλ Μπράβο, Ιμπαγάσα) και ο Μάρκο Πάντελιτς πήγαν στου Ρέντη για θεραπεία.





Ο Σέρβος επιθετικός δεν ταλαιπωρείται από κάποιον τραυματισμό, όμως επειδή ένιωσε ενοχλήσεις στον τένοντα στο ματς της Κρήτης, επέλεξε να πάει στου Ρέντη, προκειμένου να είναι απόλυτα έτοιμος στο ντέρμπι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" (19:30, ΝΕΤ).



Μαζί του τρέχει να προλάβει και ο Όλοφ Μέλμπεργκ που έχει αιμάτωμα στην δεξιά φτέρνα, όμως προσπαθεί και είναι πολύ πιθανόν να είναι έτοιμος στο ματς με τον Δικέφαλο του Βορρά. Ο Σουηδός αμυντικός δείχνει να ξεπερνά σιγά σιγά τις ενοχλήσεις και δεν αποκλείεται να τεθεί στην διάθεση του Ερνέστο Βαλβέρδε.

Οι υπόλοιποι δύο παίκτες που πήγαν την Δευτέρα στου Ρέντη (Ραούλ Μπράβο, Ιμπαγάσα) δεν έχουν ελπίδες να είναι έτοιμοι στο ματς κόντρα στον Δικέφαλο του Βορρά, όμως κάνουν αγώνα δρόμου για να παίξουν κόντρα στον Δικέφαλο του Νότου την επόμενη εβδομάδα.

Ο μεν Ισπανός έχει υποστεί μυϊκή ρήξη πρώτου βαθμού στον αριστερό δικέφαλο μηριαίο και θα μείνει στα pits για λιγότερο από δύο εβδομάδες, ενώ ο Αργεντινός έχει χάσει πολλές προπονήσεις λόγω της θλάσης στον τετρακέφαλο και έχει πολλές περισσότερες πιθανότητες να είναι έτοιμος στο ντέρμπι με την ΑΕΚ. Για τον Ραούλ Μπράβο, όλα θα κριθούν την τελευταία στιγμή κατά πάσα πιθανότητα.
 Κατά τ' άλλα, οι Πειραιώτες θα επιστρέψουν στις προπονήσεις την Τρίτη στιςς 19:00, όπου θα ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για το ματς με τον ΠΑΟΚ στο "Καραϊσκάκη".

*Σύμφωνα με κείμενο στην Γαλλία, ο Κέβιν Μιραλάς βρίσκεται στο στόχαστρο του "αιώνιου" αντιπάλου. Να ξεκαθαρίσουμε πως όλα είναι στο χέρι του Ολυμπιακού...


sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog