Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2010

Έσπασαν τα κοντέρ οι χορηγίες, νοκ άουτ ο Κοντρέρας!



Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ με ανακοίνωσή της γνωστοποιεί τις χορηγικές συμφωνίες που επιτεύχθηκαν φέτος, τονίζοντας ότι καταγράφηκε αύξηση ρεκόρ, αφού 29 χορηγοί ανανέωσαν την συνεργασία τους, ενώ οκτώ εισήλθαν φέτος στην "ασπρόμαυρη" οικογένεια.






Αύξηση καταγράφηκε στις χορηγικές συμφωνίες που πέτυχε την φετινή σεζόν η ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Όπως κάνει γνωστό με ανακοίνωσή της η "ασπρόμαυρη" ΠΑΕ, ο αριθμός των χορηγιών ανέρχεται σε 37 εταιρίες και επιχειρήσεις, εκ των οποίων οι 29 ανανέωσαν την συνεργασία τους με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ και οι οκτώ συμφώνησαν φέτος.

Η ανακοίνωση της "ασπρόμαυρης" ΠΑΕ αναφέρει:

"
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι η αγάπη και η μεγάλη αφοσίωση του κόσμου, καθώς και η εμπιστοσύνη που δείχνει ο κόσμος στη διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, είχε ως αποτέλεσμα την αύξηση του αριθμού των χορηγιών και την αύξηση των εσόδων από αυτές για ακόμη μια χρονιά, γεγονός που αποτελεί ρεκόρ.
Το χορηγικό πρόγραμμα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχει σχεδόν ολοκληρωθεί και απολογιστικά, τη φετινή αγωνιστική χρονιά 2010-11, ο αριθμός των χορηγιών ανέρχεται σε 37 εταιρίες και επιχειρήσεις, εκ των οποίων:
α) οι 29 ήταν χορηγοί και την προηγούμενη χρονιά, οι οποίοι ανανέωσαν τη συνεργασία τους, γεγονός που δείχνει ότι οι χορηγοί εμπιστεύονται την ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την επίτευξη των επικοινωνιακών τους στόχων και
β) οι υπόλοιπες 8 αποτελούν νέες συνεργασίες με χορηγούς.
Επιπλέον, στον εμπορικό τομέα και συγκεκριμένα στον τομέα της αδειοδότησης (licensing) έγιναν 6 νέες εμπορικές συμβάσεις για την παραγωγή προϊόντων με το σήμα του ΠΑΟΚ, γεγονός που αυξάνει τον αριθμό των υπαρχόντων συνεργασιών συνολικά σε 17".


Νοκ άουτ ο Κοντρέρας!


Ο Πάμπλο Κοντρέρας μετά το ντέρμπι με την ΑΕΚ, όπως φαίνεται, θα χάσει και αυτό με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο. Το αιμάτωμα στην γάμπα του Χιλιανού δεν έχει υποχωρήσει, δεν κατάφερε να προπονηθεί την Τρίτη (16/11) και το ιατρικό τιμ του ΠΑΟΚ θεωρεί απίθανο να προλάβει το ματς με τους "ερυθρολεύκους" την Κυριακή (21/11), όπως πιστεύει, επίσης, ότι πολύ δύσκολα θα καταφέρει να προπονηθεί κατά την διάρκεια της εβδομάδας.
Αντίθετα, ο Βλάνταν Ίβιτς μπήκε σήμερα (16/11) στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων και θα είναι στην διάθεση του Μάκη Χάβου για το ματς της 11ης αγωνιστικής με τους Πειραιώτες. Απόντες από την προπόνηση της Τρίτης (16/11) στην Σουρωτή, ήταν οι πέντε διεθνείς (Σαλπιγγίδης, Φωτάκης, Μπουσαΐντι, Μουσλίμοβιτς, Ελ Ζαρ) και οι μακροχρόνια τραυματίες, Σνάουτσνερ, Λίνο και Σαβίνι.

olapaok.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog