Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2010

"Χωριάτες" για τον Σισέ


Η Άστον Βίλα έχει στο στόχαστρό της τον Τζιμπρίλ Σισέ, όπως γράφει το France Football. Τον Γάλλο επιθετικό επιθυμεί ο προπονητής Ζεράρ Ουγιέ, που τον είχε παίκτη και στη Λίβερπουλ.




Οι "χωριάτες" έχουν σοβαρό πρόβλημα στην επίθεση, αφού Κάριου και Χέσκι είναι τραυματίες και ο μοναδικός διαθέσιμος είναι ο Αγκμπονλαχόρ. Μάλιστα το δημοσίευμα αναφέρει και ανεπίσημες κρούσεις της Αστον Βίλα για τον Γάλλο επιθετικό του Παναθηναϊκού.




Η ιστοσελίδα του France Football έχει ως πρώτο θέμα το ενδιαφέρον για τον Σισέ, αναφέροντας:

"Αρχικά ο Ουγιέ ήθελε στον Γκιγιέμ Οαρό της Παρί Σεν Ζερμέν, αλλά η περίπτωσή του θεωρείται πολύ δύσκολη με αποτέλεσμα να στραφεί στον Τζιμπρίλ Σισέ τον οποίο ήθελε να πάρει στη Βίλα και τον περασμένο Σεπτέμβριο. Eφόσον ο Παναθηναϊκός που βρίσκεται στην τελευταία θέση του 4ου ομίλου, μείνει εκτός Ευρώπης, θα ανοίξει ο δρόμος για τη μεταγραφή, καθώς ο Σισέ ποτέ δεν έκρυψε πως η παραμονή του στην Ελλάδα είχε σαν απώτερο στόχο την επιστροφή του στην Premier League. Ο Σισέ πρωταγωνιστεί στην Ελλάδα. Ήδη φέτος έχει πετύχει οκτώ γκολ σε εννέα ματς και έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον της ομάδας του Μπέρμιγχαμ (επικαλείται δημοσίευμα του People). Απομένει να φανεί το κόστος που θα διαπραγματευτούν οι δύο ομάδες για τη μεταγραφή. Ο Παναθηναϊκός τον απέκτησε έναντι 8,5 εκατ. από τη Μαρσέιγ και η διοίκησή του τον κοστολογεί στα 15 εκατ. προκειμένου να μην τον χάσει εύκολα. Πάντως στα τέλη Σεπτεμβρίου ο μάνατζέρ του είχε δηλώσει πως πολύ δύσκολα θα φύγει ο πελάτης του από τον Παναθηναϊκό τον Γενάρη".



www.gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog