Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2010

Ο Φαν ντερ Φάαρτ στην Τότεναμ

Στην Τότεναμ ο Φαν ντερ Φάαρτ!


Αίσιο τέλος είχε το σίριαλ με τη μεταγραφή του Ράφαελ Φαν ντερ Φάαρτ, καθώς  η Τότεναμ κατάφερε να τον εντάξει στο δυναμικό της με 10 εκατομμύρια ευρώ.

Η ανακοίνωση της Τότεναμ:

"Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι καταλήξαμε σε συμφωνία με τη Ρεάλ Μαδρίτης για την απόκτηση του Ράφαελ Φαν ντερ Φάαρτ". 




Δηλώσεις του 27χρονου Ολλανδού στην De Telegraaf:


"Τέσσερα χρόνια στα σπιρούνια, για 11 εκατομμύρια ευρώ. Δεν μπορώ να το πιστέψω. Είναι κρίμα που δεν θα παίξω τώρα απέναντι στον Αγιαξ στο Champions League, αλλά θα αντιμετωπίσω την Τβέντε.Το ενδιαφέρον της Τότεναμ ήταν ξαφνικό και δεν είχα πολύ χρόνο να σκεφτώ. Αλλά θέλω να παίζω ποδόσφαιρο σχεδόν κάθε εβδομάδα. Είμαι πολύ χαρούμενος. Είμαι ενθουσιασμένος που θα παίξω στην Αγγλία. Αν ταιριάζει στο στυλ μου θα φανεί, αλλά νομίζω ότι είμαι καλός ποδοσφαιριστής και ότι θα μπορέσω να προσαρμοστώ".






Λίγα λόγια για το βιογραφικό του παίκτη:


O 27χρονος Φαν ντερ Φάαρτ ξεκίνησε την καριέρα του από τον Άγιαξ το 2000 και αγωνίστηκε στην ολλανδική ομάδα για μια πενταετία. Έπειτα μετακόμισε στη Bundesliga και εξελίχθηκε στον απόλυτο ηγέτη του Αμβούργου. Το 2008 πωλήθηκε στη Ρεάλ Μαδρίτης έναντι 13 εκατ. ευρώ, αλλά δεν κατάφερε να προσαρμοστεί. Φέτος, η σίγουρη παρουσία του Κακά σε συνδυασμό με την άφιξη του Οζίλ τον έσπρωξε οριστικά στην πόρτα της εξόδου και η Τότεναμ άρπαξε την ευκαιρία να τον κάνει δικό της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog