Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2010

Μαρέσκα: "Δε θα ξεχάσω ποτέ τον Ολυμπιακό"




O πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, Έντσο Μαρέσκα μίλησε στην εφημερίδα "Φως" για την λύση της συνεργασίας του με τους "ερυθρολεύκους". 



Δηλώσεις του Ιταλού αμυντικού:
 
"Κάνω προσωρινά διακοπές μέχρι να δω τι θα πράξω. Δεν θέλω να πω πολλά πράγματα. Το μόνο που θέλω να δημοσιευτεί, είναι ότι για μένα η περσινή χρονιά ήταν θετική. Αποκόμισα πολλές εμπειρίες σε αυτόν τον χρόνο που φόρεσα την φανέλα του Ολυμπιακού και ήταν πολύ όμορφη η περιπέτειά μου στην Ελλάδα.Δεν θα ξεχάσω ούτε τον σύλλογό μου, ούτε την Ελλάδα. Ήταν τιμή για μένα ότι έπαιξα μπάλα στον Ολυμπιακό. Ήθελα να φύγω με έναν τίτλο, αλλά δεν τα κατάφερα και αυτό με στεναχωρεί. 
Αυτά όμως έχει το ποδόσφαιρο. Δεν θέλω να μιλήσω για τον Βαλβέρδε ή τη διοίκηση. Προφανώς, έκριναν από την ομάδα ότι δεν ταίριαζα άλλο με τον Ολυμπιακό. 
Γι' αυτό τον λόγο, αποφασίσαμε από κοινού να τελειώσει η συνεργασία μας. Θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου. Δεν έχω να πω τίποτα άλλο. Εύχομαι καλή επιτυχία στον Ολυμπιακό και να πετύχει τους στόχους του".



Η ανακοίνωση της ΠΑΕ (εκδόθηκε εχθές):

"H ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Έντζο Μαρέσκα και του εύχεται καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του". 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog