Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2010

Απέκτησε τον Ελ Ζαρ ο ΠΑΟΚ





Λίγο πριν τα μεσάνυχτα ο ΠΑΟΚ έκανε το μεγάλο “μπαμ”, καθώς απέκτησε τον 24χρονο διεθνή Μαροκινό, Ναμπίλ Ελ Ζαρ της Λίβερπουλ.


Ο παίκτης θα έρθει δανεικός για ένα χρόνο στον ΠΑΟΚ, με οψιόν επέκτασης για 3 χρόνια.Σύμφωνα με πληροφορίες, αν το ερχόμενο καλοκαίρι ο ΠΑΟΚ αποφασίσει να  κρατήσει τον Ελ Ζαρ, θα επεκτείνει την συνεργασία μαζί του για άλλα τρία χρόνια, χωρίς κανένα οικονομικό αντάλλαγμα για την Λίβερπουλ.Τα δικαιώμαται και οι υποχρεώσεις με τη Λίβερπουλ θα είναι από 50-50 .Δηλαδή ο ΠΑΟΚ θα πληρώνει το μισό συμβόλαιο του Μαροκινού και θα έχει δικαίωμα κατά το ήμισυ σε περίπτωση μεταπώλησης του σε άλλη ομάδα, κατά τη διάρκεια της τριετίας.Δηλαδή όταν και αν πωληθεί ο παίκτης τότε ΠΑΟΚ και Λίβερπουλ θα μοιραστούν (50-50) τα χρήματα που θα δαπανήσει κάποιος σύλλογος για να τον αγοράσει.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:


"Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την απόκτηση του Nabil El Zhar. Ο διεθνής Μαροκινός ποδοσφαιριστής παραχωρήθηκε ως δανεικός για ένα χρόνο από τη Λίβερπουλ, με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ να διατηρεί το δικαιώμα επέκτασης της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή από το καλοκαίρι του 2011 και για τα επόμενα τρία χρόνια".

Ο Μαροκινός θα παίρνει 250.000 ευρώ συν μπόνους ετησίως, ποσό πολύ χαμηλότερο από τις 400 χιλιάδες ευρώ που αμειβόταν ετησίως ο Ολιβιέ Σορλέν. 
Ο Ελ Ζαρ έχει ύψος 1,71 και αγωνίζεται στην αριστερή πλευρά. Παλαιότερα είχαν ενδιαφερθεί ο Ολυμπιακός και η ΑΕΚ για την απόκτησή του, αλλά καμία από τις δύο ομάδες δεν κατάφερε να τον αποκτήσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog