Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Σάββατο 14 Αυγούστου 2010

Στη Σέλτικ ο Μαϊστόροβιτς




Παίκτης της Σέλτικ θα είναι από τη νέα σαιζόν ο Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς.Ο Σουηδός κεντρικός αμυντικός έλυσε το συμβόλαιό του με την ΑΕΚ στις 13/8 και θα ταξιδέψει άμεσα στη Γλασκόβη για να υπογράψει το νέο  του συμβόλαιο. 







Η "ένωση" επέλεξε να αφήσει ελεύθερο τον Μαϊστόροβιτς, έπειτα από δύο χρόνια συνεργασίας και έτσι εξασφάλισε ένα αρκετά σοβαρό ποσό από το συμβόλαιο του Σουηδού στόπερ. Από την πλευρά του ο Μαϊστόροβιτς έχει έρθει ήδη σε συμφωνία με τη Σέλτικ και θα συνεχίσει την καριέρα του στην σκοτσέζικη Πρέμιερ Λιγκ.




Δηλώσεις Μαϊστόροβιτς για τη μεταγραφή του:

Στις πρώτες του δηλώσεις σε βρετανικά Μέσα, ο 33χρονος αμυντικός εμφανίστηκε ιδιαίτερα χαρούμενος για όσα του έδειξαν οι άνθρωποι της νέας του ομάδας.


"Η Σέλτικ ήθελε κάποιον να συμμαζέψει την άμυνά της. Είδαν εμένα και θεώρησαν πως μπορώ να γίνω ο ηγέτης της άμυνας. Από τη συζήτηση με τους ανθρώπους της ομάδας κατάλαβα πόσο πολύ με ήθελαν"
, τόνισε αρχικά ο 







Σουηδός αμυντικός για να προσθέσει:
"Η οικονομική κατάσταση στην Ελλάδα είναι σκληρή και έχει επηρεάσει και τις ομάδες. Οταν ήρθε η πρόταση από τη Σέλτικ καταλάβαμε πως αυτή είναι μια λύση που βολεύει τόσο εμένα όσο και την ΑΕΚ".



Από την πλευρά του, ο προπονητής της Σέλτικ, Νιλ Λένον, παρουσιάστηκε χαρούμενος για την μεταγραφή του Σουηδού:
"Μας άρεσε εδώ και καιρό. Πιστεύω ότι θα αποδειχθεί εξαιρετική αγορά για εμάς".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog