Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Παρασκευή 13 Αυγούστου 2010

Φιλικός αγώνας: Ατρόμητος-Παναθηναϊκός 1-1

Ισόπαλος 1-1 έλειξε ο φιλικός αγώνας του Ατρομήτου με τον Παναθηναϊκό στο Περιστέρι χθες το βράδυ (Πέμπτη 12/8).





Την πρωτοπορία στο σκορ πήρε ο Ατρόμητος χάρη στο εύστοχο χτύπημα πέναλντι του Περόνε στο 24'.
Οι πράσινοι ισοφάρισαν στο 34' με τον Γκοβού.







Οι συνθέσεις των ομάδων:
Ατρόμητος (Γιώργος Δώνης): Μιχαηλίδης, Φαβάλι (74' Καραλής), Μελισσάς (85' Μπιλαγί), Μπαζίνσκι, Σαμπού, Νεμπεγλέρας (79' Μπαλλάς), Σαρμιέντο (62' Σφακιανάκης), Καμαρά (25' λ.τρ. Τάτος), Περόνε (62' Μπρίτο), Νάστος (67' Ολιβέιρα), Καραγκούνης (59 Σαγκανόφκσι).


Παναθηναϊκός (Νίκος Νιόπλιας): Καρνέζης (46' Φερνάντες), Σαριέγκι (62' Μπιάρσμιρ), Μπουμσόνγκ (77' Μελίσσης), Σεϊταρίδης (62' Γκάμπριελ), Καντέ (85' Σταμπολζίεφ), Σιμάο, Ζιλμπέρτο Σίλβα, Κλέιτον (62' Μαρίνος), Γκοβού (77' Μάντζιος), Λέτο (85' Μαυρίας), Σισέ (77' Πετρόπουλος).


Νιόπλιας: "Όλο και καλύτεροι" "Ήταν μία πολύ καλή προπόνηση και για τις δύο ομάδες. Δεν μπορούσαμε να βγάλουμε και περισσότερα συμπεράσματα γιατί είχαμε μείον δέκα παίκτες με τις Εθνικές και μας ενδιέφερε η φυσική κατάσταση. Το σημαντικό τεστ για το πρωτάθλημα θα είναι με την Τζένοα την επόμενη Κυριακή. Σε γενικές γραμμές είμαι ικανοποιημένος από την προετοιμασία. Μέρα με τη μέρα θα είμαστε πολύ καλύτεροι και όταν οριστικοποιήσουμε το σχήμα θα είμαστε απόλυτα έτοιμοι», κατέληξε ο προπονητής του Παναθηναϊκού".


Τι κρατάτε από το σημερινό παιχνίδι;
"Ο Γκοβού δείχνει σιγά-σιγά να μπαίνει στην ομάδα. Έχω πολύ ότι είναι πολύ καλός παίκτης. Ακόμα και όταν δεν ήταν καλά από πλευράς φυσικής κατάστασης μας το είχε πει. Βλέπαμε ότι ήταν μπροστά όμως  σε επίπεδο τακτικής. Γιατί προέρχεται από μία πολύ καλή ποδοσφαιρική σχολή. Και βλέπουμε πράγματι μέρα με τη μέρα ότι γίνεται καλύτερος".

Χρησιμοποιήσατε παιδιά που έχουμε πολύ καιρό να δούμε…
"Είναι λογικό να τους χρησιμοποιούμε από τη στιγμή που είναι μαζί μας στην προπόνηση. Εάν χρειαστεί κάποια στιγμή πρέπει ο καθένας να είναι σε θέση να  βοηθήσει".

Με τις προηγούμενες εμφανίσεις στα  φιλικά ανεβάσατε τον πήχη...
"Ο πήχης είναι ψηλά. Ο Παναθηναϊκός έχει μεγάλο όνομα μεγάλη ιστορία, κυνηγάει πάντα και το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο και δεν περιμέναμε μόνο τις εμφανίσεις από τα φιλικά".

Ο Παναθηναϊκός είναι ο μοναδικός εκπρόσωπος της Ελλάδας στο Τσάμπιονς Λιγκ, νιώθετε ιδιαίτερη τιμή;
"Το ποδόσφαιρο μας το εκπροσωπεί βασικά η Εθνική Ελλάδας. Σίγουρα όμως είναι καλό για την ιστορία του Παναθηναϊκού, για τους ίδιους τους παίκτες. Αυτό ναι. Δεν παύει άλλωστε έτσι να προβάλλεται και η Ελλάδα".

Επειδή γράφεται καθημερινά το όνομα του Νέμεθ, ποια είναι η άποψή σας;
"Εντάξει δεν είναι μόνο ο Νέμεθ. Χρειαζόμαστε έναν παίκτη που αν μπορεί να παίξει δεξιά αριστερά ή και κορυφή, ακόμα καλύτερα. Γιατί είχαμε έναν τέτοιο παίκτη τον Ρουκάβινα. Αυτός έφυγε και τώρα θέλουμε έναν αντίστοιχο. Έτσι διαλέγουμε παίκτες, σε κάθε θέση θέλουμε να έχουμε δύο άτομα. Έτσι κι αλλιώς δεν μπορεί να αποτελεί πρώτη λύση γιατί πρώτη λύση είναι αυτή τη στιγμή ο Γκοβού, ο Σισέ, ο Λέτο και οι άλλοι ποδοσφαιριστές".


Η ομάδα θα είναι έτοιμη για Ξάνθη;

"Η λογική λέει ότι θα είναι. Εμείς δεν θα ψάξουμε για δικαιολογίες, ετοιμαζόμαστε δύο μήνες. Αν έρθει το πρώτο ματς και δεν είμαστε έτοιμοι, ε τότε τι κάναμε. Δεν πρέπει όμως να είμαστε έτοιμοι   μόνο για το πρώτο παιχνίδι. Πρέπει να έχουμε διάρκεια, γιατί η διάρκεια είναι αυτή που θα μας οδηγήσει στους στόχους".


Υπάρχει περίπτωση να δούμε από τους θεωρητικά κομμένους να μπαίνουν στην ομάδα;"Αυτό θα το δούμε στην πορεία. Αν κάποιος δεν καταφέρει να βρει ομάδα, τότε τι να κάνουμε; Απλώς γνωρίζουν και τα παιδιά αυτά ότι υπάρχουν προτεραιότητες, ότι προηγούνται άλλοι παίκτες".





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog