Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Σάββατο 14 Αυγούστου 2010

Φιλικός αγώνας: Ολυμπιακός-Ρόμα 5-1 !!


Εντυπωσιακό ήταν το ντεμπούτο του Ερνέστο Βαλβέρδε στον πάγκο του Ολυμπιακού, καθώς ο Ολυμπιακός στο πρώτο τους φιλικό υπό τις οδηγίες του Ισπανού τεχνικού, επικράτησε της Ρόμα με το εντυπωσιακό 5-1.


Πολλά αμυντικά κενά και από τις δύο ομάδες, με τους Ιταλούς να έχουν πολλές ευκαιρίες και δύο δοκάρια, αλλά οι Πειραιώτες με επίθεση-φωτιά τιμώρησαν παραδειγματικά την
  δευτεραθλήτρια Ιταλίας.Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε πάρα πολύ γρήγορα με τον Ιμπαγάσα. Ο μέσος του Ολυμπιακού με σουτ μέσα από την περιοχή στο 6΄ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Λόμποντ, αφού πρώτα η μπάλα βρήκε στο πόδι του Ταντέι κι άλλαξε πορεία. Η απάντηση των "Ρωμαίων" ήταν άμεση. Από κάθετη μπαλιά του Τότι και λάθος του Ραούλ Μπράβο, ο Μενές με πλασέ νίκησε τον Νικοπολίδη στο 12΄ κι έκανε το 1-1.
Στο 48' από λάθος της άμυνας του Ολυμπιακού, ο Κασέτι πλάσαρε τον Πάρντο, αλλά η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι. Νέο δοκάρι κι αυτή την φορά οριζόντιο για τους Ιταλούς, ένα λεπτό αργότερα, σε κεφαλιά του Αντριάνο από το ύψος του πέναλτι. Κι ενώ η Ρόμα έχανε τις ευκαιρίες, ο Ολυμπιακός προηγήθηκε στο 51΄ με καρφωτή κεφαλιά του Ντουντού από τη γραμμή της μικρής περιοχής, μετά από σέντρα ακριβείας του Ιμπαγάσα. Ο Ολυμπιακός πέτυχε και τρίτο γκολ με τον Μήτρογλου στο 60΄, μετά από ασίστ του Ζαϊρί. Το 4-1 πέτυχε στο 78΄ ο Φετφατζίδης με σουτ μέσα από την περιοχή, ενώ το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 84΄ ο Σοϊλέδης.

Δείτε γκολ και φασεις ΕΔΩ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog