Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τετάρτη 28 Αυγούστου 2013

Πολλά τα λεφτά για Ολυμπιακό






Ο αποκλεισμός του ΠΑΟΚ από τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ έφερε χαμόγελα στον Ολυμπιακό αφού θα εισπράξει το 100% του market pool!




Ο ΠΑΟΚ στο Europa League και ο Ολυμπιακός θα καρπωθεί το 100% του market pool. Τι θα συνέβαινε για τους Πειραιώτες, αν έμπαινε και ο «δικέφαλος» στους ομίλους; 

Θα έπαιρνε μόλις το 55% δηλαδή ένα ποσό που θα άγγιζε τα 6,4 εκατ. ευρώ! Η Σάλκε πήρε την πρόκριση μέσα στην Τούμπα και ο Ολυμπιακός θα βάλει στα ταμεία του 11.646.000 ευρώ (με βάση τα περσινά δεδομένα).

Παράλληλα, ο Ολυμπιακός θα καρπωθεί 8,6 εκατ. ευρώ για τη συμμετοχή του και τα έξι παιχνίδια στους ομίλους και από 'κεί και πέρα η κάθε του νίκη θα του δίνει 1 εκατ. ευρώ επιπλέον, ενώ η κάθε ισοπαλία στον όμιλο δίνει 500.000 ευρώ.




Λιγότερα τα λεφτά για ΠΑΟΚ


Το market pool του Europa League, χωρίζεται σε δύο μέρη, περίπου 2,5 εκ ευρώ το καθένα. Το πρώτο αφορά την συμμετοχή στην φάση των ομίλων και έτσι, αν δεν κάνει το... θαύμα ο Ατρόμητος, τότε όλο το ποσό θα πάει στον ΠΑΟΚ.

Σε περίπτωση που καταφέρει να προκριθεί ο «Δικέφαλος του Βορρά» από τους ομίλους, τότε θα πάρει και το δεύτερο κομμάτι, το οποίο όμως ενδέχεται να μοιραστεί με τον Ολυμπιακό. Αυτό θα γίνει, σε περίπτωση που οι «ερυθρόλευκοι» καταλάβουν την 3η θέση στον όμιλο του Τσ. Λιγκ και έτσι συνεχίσουν και αυτοί στο Europa League.

Επιπλέον, ο ΠΑΟΚ θα πάρει και 200.000 ευρώ για κάθε νίκη, 100.000 για κάθε ισοπαλία, ενώ υπάρχουν μπόνους πρόκρισης,600.000 για την 1η θέση και 400.000 για την 2η θέση των ομίλων.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog