Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Παρασκευή 10 Αυγούστου 2012

ΠΑΟΚ-Μπνέι Γιεχούντα 4-1




Ο... διπρόσωπος ΠΑΟΚ συνέτριψε την Μπνέι Γιεχούντα με 4-1 αφού πρώτα διήνυσε ένα  εφιαλτικό 45λεπτο στο οποίο βρέθηκε πίσω στο σκορ από το 7' (0-1 Μαρίνκοβιτς).


Με την έναρξη του πρώτου ημιχρόνουο ΠΑΟΚ μπήκε δυνατά στο παιχνίδι, αλλά  και  η Μπνέι Γιεχούντα μπήκε στον αγωνιστικο χώρο αποφασισμένη να διεκδικήσει ότι μπορεί από αυτό το παιχνίδι. Η ψυχρολουσία για τους παίκτες και τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ ήρθε στο 7' με το γκολ του Μαρίνκοβιτς (διαγώνιο σουτ).
Μετά την ψυχρολουσία του γκολ της Μπνέι, ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να ανεβάσει την απόδοσή του και να απειλήσει τους Ισραηλινούς έχοντας και την υποστήριξη του κόσμου του.
 Ομως, τελικά δεν κατάφερε τίποτα ο Δικέφαλος. Εχοντας τρομερό άγχος οι παίκτες του ΠΑΟΚ στα πόδια τους έκαναν λάθη που μπορούσαν  να στοιχίσουν την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League.
Η Μπνέι Γεχούντα βλέποντας ότι ο ΠΑΟΚ δεν είχε τη δυνατότητα να αντιδράσει, συνέχισε να πιέζει και παραλίγο να πετύχει και δεύτερο γκολ στο 28' με τον Εντλόβου. Το τέλος του πρώτου σαρανταπενταλέπτου βρήκε τον ΠΑΟΚ να χάνει δίκαια 0-1 και την Μπνέι Γιεχούντα, παρ' όλο που είχε πολλές ευκαιρίες, να μη μπορεί να κάνει το 0-2.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Δικέφαλος ξύπνησε για τα καλά και  με κορυφαίο παίκτη τον Αθανασιάδη άρχισε να δείχνει τη δύναμη του.
Η ισοφάριση με το γκολ του Στέφανου Αθανασιάδη (47') ήταν μόνο η αρχή του τέλους για την Μπνέι, καθώς στη συνέχεια η ισραηλινή ομάδα έμεινε με 10 παίκτες (στο 50'
Δεύτερη κίτρινη στον Μενάσε και αποβολή)  και σαν να μην έφτανε αυτό, ο Αθανασιάδης ξαναχτύπησε 2 λεπτά αργότερα σημειώνοντας ένα θαυμάσιο τέρμα. Κάπου εκεί η Μπνέι Γιεχούντα παραδόθηκε, κατάλαβε ότι πλέον δεν ήταν ικανή να διεκδικήσει κάτι από το παιχνίδι.

Ο ΠΑΟΚ συνέχισε να έχει την κατοχή της μπάλας και στο 79' έφτασε και σε τρίτο τέρμα με τον Ρομπέρ. Οι Θεσσαλονικείς ήταν ασταμάτητοι και έψαξαν και το τέταρτο γκολ.
Και το πέτυχαν στο 92'.
Αυτή τη φορά σκόρερ ήταν ο νεαρός Πέλκας που πήρε τη θέση του Σαλπιγγίδη στο 72'. 
Ετσι διαμορφώθηκε το τελικό 4-1 και τώρα ο ΠΑΟΚ περιμένει τη σημερινή κλήρωση στη Νιον (14:30) για να μάθει τον αντίπαλό του στη φάση των πλέι οφ του Europa League.


ΠΑΟΚ: Γλύκος, Κατσικάς(37’ Ιντζίδης), Γεωργιάδης, Σαλπιγγίδης(72’ Πέλκας), Ρομπέρ, Λίνο, Φωτάκης(46’ Κάτσε), Λάζαρ, Κουμάλο, Αθανασιάδης, Ετtο

Μπνέι Γεχούντα: Εγενούγκμπα, Γκαλ, Εντλόβου, Χασάν Ζαίντ, Ιβασκεβίτσιους, Αζούζ, Μαρίνκοβιτς, Γκαλβάν(55’ Ναχούμ), Χαντάντ, Εντρι, Μενασέ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog