Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Παρασκευή 10 Αυγούστου 2012

Μαρίτιμο-Αστέρας Τρίπολης 0-0



Ο Αστέρας Τρίπολης αν και καλύτερος της Μαρίτιμο έμεινε στο 0-0 στην Μαδέιρα και μοιραία αποκλείστηκε από την συνέχεια του Γιουρόπα Λιγκ. Αήττητοι σε τέσσερα ματς στην Ευρώπη οι Αρκάδες!


 
Έτσι ξεκίνησαν
Για τον Αστέρα του 4-4-1-1 ο Φούλοπ ήταν κάτω από τα γκολπόστ στο ντεμπούτο του με την φανέλα των Αρκάδων. Το κεντρικό αμυντικό δίδυμο απαρτιζόταν από τους Σανκαρέ και Μπαρτολίνι με τους Τσαμπούρη και Πιπίνη στα άκρα της άμυνας.
Στον άξονα ήταν οι Χουανίτο και Άλβαρες με τον Ουσέρο εν τέλει πιο μπροστά τους (σ.σ. αρχικά προορίζονταν για εκεί ο Ράγιος). Στις πτέρυγες τοποθετήθηκαν οι Ράγιος και Ναβάρο και βασικός φορ ήταν ο Περόνε.
Η Μαρίτιμο είχε σχήμα 4-3-3. Ο Σαλίν ήταν ο βασικός πορτιέρο της. Στο κέντρο της άμυνας αγωνίζονταν οι Ρομπέρζ και Γκιγιέρμε. Ακραία μπακ έπαιζαν οι Μπρίγκελ και Φερέϊρα.
Οι Μιράντα και Λουίς αγωνίζονταν στο κέντρο. Ο Έλντον κινούταν σε έναν χώρο πίσω από τον καθαρό φορ Φιδέλις. Στα άκρα έπαιζαν οι Σάμι και Ντανίλο Ντίας.

Το πρώτο μέρος
Ο Αστέρας Τρίπολης μπήκε αρκετά δυνατά στο πρώτο μέρος και έκανε φάσεις για γκολ. Προσπάθησε να πρεσάρει ψηλά την Μαρίτιμο και να κάνει φάσεις, όπως εκείνη του Περόνε μόλις στο 2ο λεπτό ή το σουτ του Ουσέρο στο 5ο λεπτό.
Η Μαρίτιμο από μέρους τις είχε ευκαιρίες με τους Ρομπέρζ στο 26' και καλό σουτ του Έλντον στο 44'. Το πρώτο μέρος γενικά ήταν ισορροπημένο με τους Αρκάδες να δείχνουν καλό πρόσωπο σε μία δύσκολη έδρα και απέναντι σε μία αρκετά καλή ομάδα, όπως η Μαρίτιμο.

Ανεβασμένος και καλύτερος στην επανάληψη
Με το... καλημέρα του Β' ημιχρόνου ο Αστέρας Τρίπολης είχε μία πολύ καλή ευκαιρία με τον Αλβάρες. Ο άσος των Αρκάδων όμως δεν μπόρεσε να σκοράρει στο 48ο λεπτό. Στο 56' το σουτ του Ναβάρο δεν έχει την τύχη που θα ήθελε ο παίκτης του Αστέρα.
Από μέρους του ο αρχηγός του Αστέρα, Σάββας Τσαμπούρης είχε δύο καλές στιγμές στο Β' μέρος, μία στο 65' και μία στο 76', χωρίς όμως να βρει δίχτυα. Οι παίκτες του Τσιώλη ήταν καλύτεροι της Μαρίτιμο σε όλους τους τομείς του παιχνιδιού με τους Πορτογάλους απλά να βγάζουν ορισμένες φάσεις που δεν ανησυχούσαν ιδιαίτερα τον σταθερό Φούλοπ.

Η αποβολή και το δοκάρι
Στο 69' ο διαιτητής της αναμέτρησης αποφάσισε να αποβάλλει παίκτη της Μαρίτιμο. Την κόκκινη κάρτα είδε ο Ρούμπεν Φερέϊρα για φάουλ πάνω στον Ουσέρο. Για την ακρίβεια πάτησε με τις τάπες του τον παίκτη του Αστέρα, τραυματίζοντάς τον. Το αριθμητικό μειονέκτημα των γηπεδούχων έδωσε την ώθηση στους φιλοξενούμενους να πιέσουν για ένα γκολ.
Στο 80' έμελλε να γίνει η φάση του αγώνα για τον Αστέρα με δοκάρι του Ναβάρο! Από πολύ καλή θέση ο παίκτης έστειλε την μπάλα στην δοκό του Σαλίν, χάνοντας τεράστια ευκαιρία για το 0-1. Το 0-0 δεν άλλαξε μέχρι το τέλος του ματς και έτσι ο Αστέρας αποκλείστηκε αν και δεν το άξιζε...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog