Με την... πλάτη στον τοίχο βρίσκονται οι άνθρωποι της ΑΕΚ που καλούνται να βρουν περί τα 3 εκ. ευρώ για να εξασφαλίσουν φορολογική ενημερότητα και γι' αυτό τον λόγο ο Θωμάς Μαύρος έστειλε μήνυμα σε επιφανείς φίλους της ομάδας.


 

Αν στην Ένωση δεν καταφέρουν να εξασφαλίσουν το παραπάνω ποσό, τότε κινδυνεύουν άμεσα με αφαίρεση δέκα βαθμών, με την τιμωρία να φτάνει μέχρι και τον υποβιβασμό του συλλόγου. Ο άνθρωπος που έχει επιφορτιστεί με το συγκεκριμένο θέμα, είναι ο Θωμάς Μαύρος, ο οποίος τις τελευταίες ημέρες τρέχει... και δεν φτάνει.

Σύμφωνα ωστόσο με την εφημερίδα «Goal», παρά το γεγονός ότι μπήκαν στα ταμεία της ΠΑΕ χρήματα από την μεταγραφή του Κλωναρίδη και του Μάκου, εξακολουθεί να υπολείπεται ένα πολύ σημαντικό ποσό για να μπορέσει να εξασφαλιστεί η φορολογική ενημερότητα και να πάρει η ΑΕΚ πιστοποιητικό συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Αυτός ήταν και ο λόγος που ο Θωμάς Μαύρος έστειλε χθες επιστολή προς επιφανείς ΑΕΚτζήδες, ζητώντας τους να προσφέρουν οικονομική βοήθεια στον «Δκέφαλο» και άπαντες πλέον στις τάξεις της ομάδας βρίσκονται σε στάση... αναμονής.

gazzetta.gr