Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Παρασκευή 13 Ιουλίου 2012

Μείωση 50% σε Βύντρα



Σύμφωνα με δημοσίευμα αθλητικής εφημερίδας, ο Παναθηναϊκόςσκοπεύει να προτείνει στον Λουκά Βύντρα μείωση των αποδοχών του, ακόμα και κατά 50%.

 

 Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η εφημερίδα "LIVE SPORT" οι διοικούντες τον Παναθηναϊκό έχουν στο μυαλό τους να προτείνουν μείωση αποδοχών στον Λουκά Βύντρα. Μία μείωση που, κατά το δημοσίευμα, μπορεί να είναι ακόμα και της τάξης του 50% ρίχνοντας την ετήσια αμοιβή του διεθνούς αμυντικού από τις 700.000 ευρώ στις 350.000 ευρώ.

Από τη μεριά του ο ποδοσφαιριστής δεν είναι αρνητικός στο να δεχθεί μείωση στα χρήματα που προβλέπει το συμβόλαιό του αντιλαμβανόμενος την οικονομική κατάσταση της ομάδας και θέλοντας κι αυτός να ακολουθήσει το παράδειγμα άλλων συμπαικτών του. Όμως, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της εφημερίδας,  δεν διατεθειμένος να πέσει κάτω από τις 550.000 ευρώ, ήτοι να υποστεί μία μείωση του 20%.

Όπως και να έχουν τα πράγματα μία πρώτη κουβέντα μεταξύ των δύο πλευρών θα γίνει τις επόμενες ημέρες, επί αυστριακού εδάφους, με τον Κώστα Ελευθεράκη. Ο τεχνικός σύμβουλος του Τριφυλλιού θα βρεθεί δίπλα στους παίκτες και στον Φερέιρα για ένα διάστημα μαζί με τον Γιάννη Αλαφούζο.

prasinanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog