Στη συνάντηση των ανθρώπων του Ολυμπιακού με τον Φερνάντο Κοσεντίνο τις επόμενες μέρες θα ξεκαθαρίσει τόσο το θέμα του Άλαν Ρουίς όσο και αυτό του Κρίστιαν Τσάβες.


 

Ο Αργεντινός μάνατζερ την Τρίτη (3/7) ή την Τετάρτη (4/7) θα βρεθεί στην Ελλάδα προκειμένου να συζητήσει με τους «ερυθρόλευκους» για τον 19χρονο μέσο της Χιμνάσια Λα Πλάτα, αλλά και τον άσο της Μπόκα Τζούνιορς.

Ο
Ρουίς βρίσκεται πολύ κοντά στον Ολυμπιακό και όλα θα ξεκαθαρίσουν με την άφιξη του Κοσεντίνο στην Ελλάδα. Μάλιστα, δεν αποκλείεται να φέρει μαζί του τον νεαρό ποδοσφαιριστή για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει συμβόλαιο με τους «ερυθρόλευκους».

Όσο για τον
Τσάβες βρίσκεται πολύ κοντά στην αποχώρησή του από τη Μπόκα Τζούνιορς και η περίπτωσή του θα ξεκαθαρίσει μετά τον αγώνα της ομάδας του με την Κορίνθιανς για το Κόπα Λιμπερταδόρες. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η εφημερίδα «Πρωταθλητής», άνθρωπος του Ολυμπιακού στην Λατινική Αμερική είχε πριν από μερικές μέρες συνάντηση με τη διοίκηση της Μπόκα, προκειμένου να διαπιστώσει τις προθέσεις της ομάδας για την πώλησή του.

Η Μπόκα ζητά το ποσό των 2,5 εκατομμυρίων ευρώ με τον
Ολυμπιακό να εξετάζει το ενδεχόμενο να δώσει ένα εκατομμύριο ευρώ για το 60 ή 70% των δικαιωμάτων του και στην συνέχεια ανάλογα με το πως θα πάει ο παίκτης να αποκτήσει το 100%.