Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Παρασκευή 20 Ιουλίου 2012

Εύκολα ο ΠΑΟΚ, δύσκολα ο Αστέρας



Μία εκ του ζευγαριού Μπνέι Γεχούντα Τελ Αβίβ (Ισραήλ)-Σιράκ (Αρμενία) θα αντιμετωπίσει στον γ΄προκριματικό γύρο του Europa League ο ΠΑΟΚ, ενώ ο Αστέρας θα παίξει με την πορτογαλική Μαρίτιμο.

 
Οι Ισραηλινοί είναι βέβαια το μεγάλο φαβορί για να βρεθούν στο δρόμο του ΠΑΟΚ, μετά τη νίκη τους με 2-0 στο πρώτο ματς που διεξήχθη χθες (19/07) με τη Σιράκ, η οποία δεν δείχνει ικανή για τη μεγάλη ανατροπή.
Για τον Αστέρα Τρίπολης τα δεδομένα ήταν έτσι και αλλιώς δύσκολα, ωστόσο και μόνο ότι απέφυγε Αννόβερο και Αθλέτικ Μπιλμπάο, μπορεί να κάνει τους Αρκάδες να αισιοδοξούν, αφού στο δρόμο τους θα βρουν την πορτογαλική Μαρίτιμο, εφόσον βέβαια επιβεβαιώσουν στη ρεβάνς τον τίτλο του φαβορί και προκριθούν μετά το 1-1 με την Ιντερ Μπακού.

Τα πρώτα παιχνίδια του τρίτου προκριματικού γύρου θα διεξαχθούν στις 2 Αυγούστου και οι επαναληπτικοί μια εβδομάδα αργότερα, στις 9 του μήνα.
Η κλήρωση για τα Play Offs θα πραγματοποιηθεί στις 10 Αυγούστου στη Νιόν, με την ελπίδα η Ελλάδα να έχει και τις τρεις ομάδες της στην κληρωτίδα. Μόνη σίγουρη, σήμερα, είναι η συμμετοχή σε αυτή τη διαδικασία του Ατρομήτου, που έχει πάρει το καλό εισιτήριο, μέσω της κατάκτησης της δεύτερης θέσης στα Play Offs της Super League.

 Οι πρώτοι αγώνες θα γίνουν στις 2 Αυγούστου και οι επαναληπτικοί στις 9 του ίδιου μήνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog