Θα μάθουν να... ζουν χωρίς τον Κουίνσι φαίνεται στον Παναθηναϊκό καθώς κάθε μέρα που περνάει όλο και απομακρύνεται το ενδεχόμενο να συνεχίσει ο Γκανέζος να φοράει την «πράσινη» φανέλα!


 

To μεσημέρι της Πέμπτης, στην συνεδρίαση της διοικούσας επιτροπής του Παναθηναϊκού συζητήθηκε το θέμα και οι πάντες συμφώνησαν ότι πλέον ο Κουίνσι Αμπέγιε πολύ δύσκολα θα συνεχίσει στην ομάδα! Για την ακρίβεια είναι ένα σενάριο με... μηδαμινές πιθανότητες καθώς η απόφαση είναι οι «πράσινοι» να αποσύρουν πλέον το ενδιαφέρον τους!

Άλλωστε παρά την επιθυμία του, η ομάδα στην οποία ανήκει η Αλ Σαντ συνεχίζει να βάζει εμπόδια, να ανεβάζει συνεχώς τις απαιτήσεις της και έτσι η... αποστολή δυσκολεύει! Στο «τριφύλλι» δεν είναι διατεθειμένοι να... παίζουν διάφορα παιχνίδια και τονίζουν ήδη πως  υπάρχει η λύση για να καλυφθεί το κενό του Κουίνσι μετά την τροπή που πήρε το θέμα του! 

«Δεν είμαστε καθόλου κοντά...»
Για το διαφαινόμενο ναυάγιο μίλησε στο gazzetta.gr και ο μάνατζέρ του Κουίνσι, Λίαμ Κάλενταρ: «Δεν μπορώ να πω με απόλυτη βεβαιότητα πως το θέμα έχει τελειώσει αρνητικά, ωστόσο δεν είμαστε καθόλου κοντά με τον Παναθηναϊκό και το βλέπω πολύ δύσκολο να υπάρξει συμφωνία. Οι δυο πλευρές δεν τα έχουν βρει. Δεν ξέρω ποιο θα είναι το μέλλον του πελάτη μου, υπάρχουν πολλές ομάδες που ενδιαφέρονται...»

gazzetta.gr