Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Πέμπτη 19 Ιουλίου 2012

Ωρα Ευρώπης!

 

Ιστορική μέρα σήμερα για τον Αστέρα Τρίπολης καθώς αντιμετωπίζει την Ίντερ Μπακού στο Αζερμπαϊτζάν (19:00, OTE SPORT1) για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League.

 

Η ομάδα του Σάκη Τσιώλη βρίσκεται στο Μπακού από την Τρίτη το απόγευμα, προκειμένου να εγκλιματιστεί, ενώ άπαντες δηλώνουν έτοιμοι γι’ αυτή την αναμέτρηση. Ο Αστέρας αγωνιστικά είναι όσο προετοιμασμένος μπορεί να είναι αυτή την χρονική περίοδο, καθώς του λείπει ο αγωνιστικός ρυθμός, αλλά ποντάρει στην συνοχή του ως ομάδα, αφού είναι λίγες οι προσθήκες στο ρόστερ.
Οι Αρκάδες δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα, ενώ μοναδικό ερωτηματικό είναι η συμμετοχή του Πιπίνη, ο οποίος λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων ταξίδεψε με καθυστέρηση για το Αζερμπαϊτζάν.

Από την άλλη, η Ίντερ Μπακού απέκλεισε στον πρώτο προκριματικό γύρο την Τρανς Νάρβα με χαρακτηριστική άνεση και συνολικό σκορ 7-0, δείχνοντας πως είναι μια επικίνδυνη ομάδα. Και έτσι η ομάδα του Καχάμπερ Τσχαντάτζε θα επιχειρήσει να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα για να μείνει στο κόλπο της πρόκρισης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog