Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Πέμπτη 19 Ιουλίου 2012

Μαύρος: "Αν σωθούμε, 1η Αυγούστου, ορίζω διοίκηση"

 
 
Μετά την πίεση που δέχτηκε στη συνάντηση που είχε με μικρομετόχους και εκπροσώπους οργανωμένων, στο περιθώριο της αναβληθείσας Γενικής συνέλευσης, ο Θωμάς Μαύρος με δηλώσεις του υποσχέθηκε δική του διοίκηση εάν και εφόσον σωθεί η ΑΕΚ!


 

Ο παλαίμαχος άσος, υπεύθυνος του αγωνιστικού τμήματος, μίλησε στην εφημερίδα Live Sport και υποσχέθηκε πως εάν σωθεί η ΑΕΚ, από την 1η Αυγούστου θα ξεκινήσει η εποχή Μαύρου!

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

- Για την βοήθεια που είχε από τον έναν εκ των δύο εύπορων ΑΕΚτζήδων που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Θωμά, μέσω των επιστολών, αλλά και τον ορισμό δικής του διοίκησης
"Ο άνθρωπος έδειξε προθυμία να βοηθήσει στον βαθμό που μπορεί, να φέρει και χορηγίες. Αλλά όλοι θέτουν και δικαίως μια βασική προϋπόθεση. Ζητάνε κάθαρση και διαφάνεια στην ΠΑΕ. Ε αυτό το πράγμα, αν σωθούμε, θα γίνει. Την 1η Αυγούστου σκοπεύω να ηγηθώ της διοίκησης. Για μια νέα τάξη πραγμάτων που θα απευθύνεται στην καρδιά του ΑΕΚτζή".

- Για την προσπάθεια του, ενόψει της προσωπικής του συνέντευξης Τύπου
"Μείναμε μόνοι μας. Ότι κάνουμε με τον κόσμο. Μπήκα στην ΑΕΚ τη χειρότερη εποχή και στιγμή της. Διάφοροι βλέπουν και φαντάσματα, άλλοι λένε ότι ο Μαύρος είναι μπροστινός κάποιου. Αν είναι δυνατόν! Ανέλαβα μια προσπάθεια. Αν δεν πετύχει θα πάω σπίτι μου, αλλά θα έχω ήσυχη τη συνείδηση μου ότι προσπάθησα. Το επόμενο 15νθημερο θα κριθεί η σωτηρία της ΑΕΚ".
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog