Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τρίτη 10 Ιουλίου 2012

Ανακοίνωσε τον Αζάρ η Τσέλσι

 
 
 Παίκτης της Τσέλσι θα είναι από τη νέα σεζόν ο Εντέν Αζάρ, με τους πρωταθλητές Ευρώπης να ανακοινώνουν επίσημα την απόκτησή του από τη Λιλ.
 
 
 
Ο 21χρονος Βέλγος διεθνής μεσοεπιθετικός είχε γράψει την περασμένη εβδομάδα στον λογαριασμό του στο Twitter πως είχε πάρει την απόφαση να μετακομίσει στην Τσέλσι, όμως δεν υπήρχε το διάστημα που ακολούθησε κάποια επιβεβαίωση είτε από τους Λονδρέζους είτε από τη Λιλ.
Η... σιωπή αυτή έφτασε όμως στο τέλος της το απόγευμα της Δευτέρας (4/6), με την διοίκηση της Τσέλσι να ανακοινώνει μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της πως ο παίκτης συμφώνησε σε όλα με τους "μπλε" και πέρασε με επιτυχία από ιατρικές εξετάσεις.

"Είμαι ευχαριστημένος που επιτέλους έρχομαι εδώ. Είναι ένας υπέροχος σύλλογος και ανυπομονώ να ξεκινήσω", ήταν οι πρώτες δηλώσεις του Αζάρ στο επίσημο σάιτ των Κυπελλούχων Αγγλίας και πρωταθλητών Ευρώπης.
Η Τσέλσι δεν έδωσε στη δημοσιότητα ούτε τη χρονική διάρκεια του συμβολαίου ούτε τα ποσά με τα οποία κλείστηκε η συμφωνία, με τα αγγλικά ΜΜΕ να κάνουν πάντως λόγο για 5ετές συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές 6.500.000 ευρώ για τον παίκτη αλλά και μεταφορά περίπου 35.000.000 ευρώ στα ταμεία της Λιλ.
Πέρα από το κομμάτι της ουσίας (το ότι δηλαδή ενέταξε στο δυναμικό της έναν άκρως ποιοτικό παίκτη για τον δημιουργικό τομέα του παιχνιδιού της), η Τσέλσι κέρδισε πάντως και τις εντυπώσεις καθώς έντονο ενδιαφέρον να αποκτήσουν τον Αζάρ είχαν εκφράσει τόσο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ όσο και η Μάντσεστερ Σίτι.
Υπενθυμίζεται ότι ο νεαρός Βέλγος διεθνής ανήκε στη Λιλ από το 2005 ενώ γίνεται το δεύτερο καλοκαιρινό απόκτημα των Λονδρέζων μετά από τον Μάρκο Μαρίν.


sport24

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog